un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Taria sangelui

4 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Nu, Tăria Sângelui nu e un energizant, nici vreo sangria de la spanioli (mama ce-aș bea o sangria rece și aromată!). E ceva mai amuzant de atât:

TARIA SANGELUI.VA SPUNE ADEVARUL GOL GOLUT:TOATE PARTIDELE POLITICE
,PRESA, SINDICATELE SI BISERICA IUDEO-CRESTINA SUNT SUBORDONATE
OCULTEI SIONISTE. TOATE INSTITUTIILE SIONISTE SUS MENTIONATE SI
MEMBRI LOR SE FAC VINOVATI DE DISTRUGEREA PATRIMONIULUI ROMANIEI
SI DE INROBIREA NEAMULUI ROMANESC.
..
TARIA SANGELUI SE ADRESEAZA CELOR CARE NU IUBESC ROBIA INSTAURATA DE OAMENII LOJELOR SIONISTE.
-TARIA SANGELUI ESTE O ORGANIZATIE RELIGIOASA CARE MILITEAZA PENTRU ELIBERAREA DE SUB ROBIA SIONULUI SI A LOJELOR SIONISTE . ROBIE SIONISTA :RELIGIOASA,ECONOMICA, ADMINISTRATIVA.
TARIA SANGELUI PRIN VOCEA ADMINISTRATORULUI PRINCIPAL LUNGU.C.OCTAVIAN VA CHEAMA LA LUPTA DE ELIBERARE DE SUB ROBIA SIONULUI. –INFINTATI UN NUCLEU TS IN ZONA DVS .,INF TEL:0760148172., E-MAIL:tariasangelui@yahoo.com.,
TARIA SANGELUI CREDE IN NUCLEUL ENERGETIC UNIVERSAL SI VEDE IN ENERGIA UNIVERSALA BAZA UNIVERSULUI SI A TUTUROR RELIGIILOR. TARIA SANGELUI PRACTICA UN EXERCITIU DE MEDITATIE NECESAR INTRARII IN COMUNIUNE CU ENERGIA UNIVERSALA ,INTRE IN COMUNIUNE CARE ASIGURA DEZVOLTAREA AUREOLEI INDIVIDUALE.
!!! ATENTIE !!!
-AVETI 2 SOLUTII:
1) SA ACCEPTATI ROBIA SIONULUI SI A LOJELOR SIONISTE. ACCEPTAND ROBIA SIONULUI ACCEPTATI SA MURITI INCET DEOARECE RESURSELE SUNT DIN CE IN CE
MAI LIMITATE SI SE VOR OPRI LA SIONISTI ,IAR VOI
SI COPII VOSTRI V-A TREBUI SA MAI ASTEPTATI.

2) SA VENITI ALATURI DE TARIA SANGELUI SI DE LUNGU .C.OCTAVIAN.INFINTAND UN NUCLEU TS IN ZONA DVS.
………………
INTALEPTII SIONULUI
INSPIRANDU-SE INCA DIN PERIOADA EGIPULUI ANTIC AU CONCEPUT UN PLAN COMPLEX DE PRIN CARE SI-AU PROPUS SA CONDUCA DIN UMBRA LUMEA.IN PERIOADA EGIPTULUI ANTIC AU VAZUT CUM FARAONII CONTROLEAZA OAMENII CU AJUTORUL :A)RELIGIEI (Faraonul era considerat zeu).,B)CU AJUTORUL SCRIIERILOR HEROGLIFICE . MASELE ERAU HIPNOTIZATE
SI GIDATE INTR-O ANUMITA DIRECTIE.
DUPA MAI MULT TIMP
REGELE SOLOMON A DESAVARSIT ACEST PLAN PRIN CARE IUDEII SA CONDUCA LUM

Din păcate acesta e tot textul. Bănuiesc că autorul său a fost asasinat cu un glonț în moalele capului de către un ninja profesionist (Made in Japan, nu imitatie) și atât a apucat să scrie. Cu bold am subliniat greşelile de ortografie. De asta omenirea e sortită robiei Sionului. Cei care ştiu adevărul secret, cei ce ne-ar putea salva şi ghida spre un paradis, spre o lume în care masele n-ar mai fi hipnotizate, copiii noştri n-ar trebui să mai aştepte după resurse (deci nu e că nu le vor avea; doar că vor mai aştepta după ele o perioadă, că atunci când n-ai destule SCV-uri la minat cristale) şi noi n-ar trebui să murim încet, tot aceştia care, după cum ziceam, ştiu adevărul secret, sunt analfabeţi în ultimul hal. Ei sunt ca bătrânul lui Eminescu, cel care, deşi gârbovit şi de nimic, sărac şi bolnav, avea totuşi universul fără mărgini la degetul lui mic. Atâta doar că acel om din Scrisoarea 1 era un savant, iar aceştia sunt doar analfabeţi.

Eu aş avea o întrebare. Varianta doi îmi asigură că nu mor? Pentru că dacă prima ne face să murim încet, sper că a doua nu ne face să murim repede. Să-l cheme cineva pe Robert Langdon să dezlege misterul!

Culmea e că acest text amuzant l-am găsit ca fiind un comentariu la o simplă ştire care anunţa că Lucian Mândruţă nu-şi mai poate accesa contul de Facebook (Realitatea). Unde dai şi unde crapă.

    4 comentarii

  1. DAR DE CE II DAI ATATA IMPORTANTA ACESTEI ORGANIZATII OI FI SI TU VR-UN SIONIST SI TE DERANJEAZA ADEVARUL , DACA AR STI OAMENII CATE SUTE DE MILIOANE DE CRIME ATI FACUT VOI CAT RAU SI CATE NENOROCIRI ATI ADUS VOI PE PAMANT SIONISTI

      (Citează)

  2. Rade ciob de oala sparta… Daca esti tu asa de destept si evidentiezi greselile ortografice, cum de nu ai observat HIEROGLÍFĂ, hieroglife, s. f. Semn sau caracter din scrierea vechilor egipteni, care reprezenta noțiunile prin figuri de ființe și de obiecte. ♦ Fig. (ir.) Scris neciteț, indescifrabil. [Pr.: hi-e-. – Var.: ieroglífă s. f.] – Din fr. hiéroglyphe. ? Ca sa stii despre ce vorbesti si ce simti, nu trebuie musai sa fii un lingvist… Adevarul il cunoastem multi, putini avem timp sau inspiratia sa punem in scris realitatea. Te-ai gandit ca poate ca autorul foloseste un software de recunoastere si dictare vocala? Stii macar ce este acela?

      (Citează)

  3. Maria, este o vorbă: “când auzi zgomot de copite, gândește-te că-s cai, nu zebre”. Așa că eu zic că-i o șansă mult mai mare ca respectivul să fie analfabet, nu utilizator de software de recunoaștere vocală.

    Nu de alta, dar un software de recunoaștere și dictare vocală n-ar inventa cuvinte precum “înțâlepții” sau cel precizat chiar de tine, “heroglifice” :P

      (Citează)

  4. Si Ceausescu a fost analfabet.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus