un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dar daca Teo ar fi stat in Romania?

4 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am citit că Teo Trandafir este într-o stare suficient de gravă încât medicii austrieci au băgat-o într-o comă indusă. Acestea induse sunt mai mult o metodă de a ajuta corpul să se refacă singur, dar situaţia oricum este gravă, în opinia mea de medic profesionist care doar umblă deghizat în inginer/blogger.

Acum câteva săptămâni, când Teo a anunţat că se duce la Viena pentru tratament, a fost un val de nemulţumire. Ia uite bă, nu mai sunt spitale în România?!? Când un milionar scorțos alege să meargă în spitalele vieneze, e ceva normal. Dar Teo frate? Teo era de-a noastră, din popor. Ce caută la Viena? Cum ne trădează aşa, mai ales după ce în Camera Deputaţilor a votat cu poporul şi împotriva propriului partid? Eh, uite că acum e în comă la Viena şi întrebarea este în ce stare ar fi fost dacă ar fi rămas în ţară. Mai era printre noi acum? Să nu uităm că şi austriecii i-au strâns mâna şi au fost gata să o externeze ca fiind vindecată, când situaţia s-a întors complet şi s-a înrăutăţit. Cu toate tratamentele lor complexe, la două luni de la internare e tot la Terapie Intensivă.

Întrebarea mai bună este ce se întâmplă dacă, Doamne fereşte, moare Teo în Viena? Unde se mai duc atunci milionarii scorţoşi? Ce reper, ce ţintă spre care poate tinde va mai avea sistemul medical românesc?

O altă întrebare este unde e cealaltă vedetă Prima TV internată într-un spital din Austria. A mai auzit cineva de Huidu? N-am mai văzut ştiri, n-am văzut nici un interviu, ce face omul acolo?

via Hotnews.

Oare site-urile noastre de știri au pregatit un necrolog chiar și pentru Teo?

    5 comentarii

  1. Despre Huidu citisem ca a fost in vizita la Kiss FM de curand (http://www.kissfm.ro/hotonkiss/2100/Serban-Huidu-a-vizitat-tabara-Kiss-4-Love-de-Valentines-Day–.html) si am vazut promo pe Prima TV ca revine cronica, dar nu stiu daca va fi si el initial sau nu.

      (Citează)

  2. si ai nostrii i-ar fi strans mana, ar fi zis ca e vindecata si in 1 luna ii citeai anuntul in ziar.

      (Citează)

  3. Probabil i-ai fi scris necrologul.

      (Citează)

  4. Serbanica revine la Cronica din 9 martie.

      (Citează)

  5. lol cine se mai uita la cronica…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus