un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coada mare la Olay

5 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Ieri, în Sun Plaza, pe la orele prânzului, era o coadă gigantică de femei. Dar gigantică, minim 200 de persoane. Cică lăsai acolo vechea ta cremă şi primeai în schimb una nouă şi şmecheră de la Olay. Mai era şi un dispozitiv în care băgai capul şi te filma o cameră video în mare detaliu şi apoi o domnişoară cu tenul impecabil îţi arăta cât de varză, bătrân şi ridat este al tău. Arăţi groaznic!

În altă ordine de idei, coada mergea şi mergea şi mergea ca în vremurile bune când apăruseră cuptoarele de pâine turcească. Ce nu fac femeile pentru o cremă!

    3 comentarii

  1. cat de mare e coada pentru o crema! rezulta ca sunt multe femei in Romania care alearga dupa creme si carora le plac cozile ca pe vremea…si mai au si rabdare…nu cu ce face acasa?

      (Citează)

  2. eu sunt domnisoara cu tenul impecabil multumesc

      (Citează)

  3. multumesc pentru poze

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus