un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Suntem in partea cealalta a lumii fata de Japonia

18 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Jumătate din ştirile de ieri seară au fost despre pericolul nuclear la care va fi expusă România în cazul unei catastrofe în Japonia. Oamenii au început să cumpere iod. Adăposturile noastre sunt într-o stare proastă şi mai bine nu intri acolo. Dacă ajunge norul radioactiv aici, particule radioactive vor intra şi în sol şi în apă şi vom face cancer. Ieri seară în supermarket-ul din cartier era o coadă de 5 ori mai mare decât în mod normal, de am vrut să exclam “where’s the tsunami?!?” în mijlocul magazinului, că altfel nu văd de ce-şi fac toţi aşa multe provizii.

Oameni bun, suntem de partea cealaltă a planetei. Mai ştiţi când am calculat exact ce este pe partea opusă nouă? Oceanul Pacific, undeva la est de Noua Zeelandă. Spre nord de locul acela e Japonia, aşa că putem spune că da, suntem pe partea cealaltă a planetei.  Momentan japonezii au evacuat o zonă de 20 de km în jurul centralei, dar noi deja ne facem griji aici în România?

Adică na, măcar ştirile despre Irinel şi Monica măcar sunt bazate pe ceva real. Chiar sunt doi oameni care divorţează, chit că nu ne pasă de asta. Dar grijile pentru problemele nucleare sunt strict o invenţie a celor ce fac ştirile.

    5 comentarii

  1. asta putea avea ca titlu cum recunosti mai multi idioti…. prosti si creduli sunt unii!!!!!

      (Citează)

  2. Pentru oameni astia probabil Cernobalul a fost la vecinu de la 2.

      (Citează)

  3. Mihai Voiculescu

    18/03/2011 la 12:15 PM

    … din toate punctele de vedere :) La noi e usor sa vinzi niste stocuri de medicamente, apa etc. Bagi o stire pe TV eventual la Cretuleasca sau la Gadea faci share cu ei si ai vandut tot ce aveai in plus :)) parca vad ca dupa experienta japoneza se intoarce Ah1n1, aviara sau mai stiu eu ce noua inventie.

      (Citează)

  4. si mai zicem de americani ca sunt prosti… geez

      (Citează)

  5. @ Mihai ce zici de o aviara cu pasari venite din Japonia care sunt radiate

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus