un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Tortilla – fast food mexican

31 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Uite ce-am găsit pe lângă Piaţa Victoriei (lângă turnul de sticlă din spatele Muzeului Taranului Roman): un fast food mexican numit La Tortilla. Înainte era acolo un local numit La Cărbuni, unde n-am mâncat niciodată, dar un fast food cu specific mexican mă va face să opresc mai des pe acolo.

Am mâncat astăzi un burrito cu vita la meniu, 23 de lei. A inclus şi un suc mic şi nişte cartofi, plus sos de smântână şi sos de guacamole. Burito-ul a fost bun, cu nişte legume prin carnea suculenta şi smântână pe care am pus-o peste el i-a dat un gust şi mai bun. Aveau şi tortilla şi quesadilla şi salate şi supe, toate făcute pe loc. În cele 6 minute de aşteptare am fotografiat şi întreg meniul, că se găsea câte unul pe cele trei mese dinăuntru.

Încep să fiu invidios pe cei ce lucrează în zona Piaţa Victoriei. Au o grămadă de opţiuni bune pentru mâncat la prânz, precum Toscana, Nordsee, La Torilla asta, un alt restaurant mexican, Don Taco, chiar după colţ, plus vreo alte 4-5 localuri de pe acolo.

    3 comentarii

  1. Hehe, mi-ai dat o idee unde mananc azi la pranz.

      (Citează)

  2. Am testat. Colega cu ţâţe mici si push-up a vrut de cateva ori sa mancam asa ceva la pranz. Prefer saorma din fata stadionului Giulesti in orice zi a saptamanii m-ai intreba! E si evident ca acolo se face mancare buna, numai cand te uiti la grasul care te serveste. Cum sa dai >20 de lei pe niste resturi “mexicane”?

      (Citează)

  3. Fast food cu o cola la 0.5L la 6.49 lei? Mai mult decat un Tuborg?

    I loled.

    Sper ca e o greseala la Espresso Short de 0,04L ^^.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus