un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La fereastra ta

20 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Azi dimineata cand Dumnezeu a deschis o fereastră în RAI m-a văzut pe mine şi m-a întrebat: Copilul meu, care este marea ta dorinta pt. Azi??? Iar eu I-am răspuns: Doamne te rog sa AI grijă de persoana care citeste acest mesaj, de familia lui şi de prietenii lui speciali. Ei merita asta şi îi iubesc foarte mult. Iubirea lui Dumnezeu este ca un ocean, îi poti vedea începutul Dar nu si sfârsitul. Acest mesaj este valabil din ziua în care îl primesti. Trimite asta tuturor din lista ta. Ceva bun se va intampla cu tine mâine. Ceva ce TU asteptai de mult să ţi se întample. Nu rupe acest lant…

Mesajul de mai sus e primit pe messenger de la cineva care n-a vrut să rupă acest lanţ. E duminică, aşa că bănuiesc că Dumnezeu făcea curat prin casă, schimba aşternuturile şi deschidea ferestrele ca să se aerisească bine, când boom! deschizând una din ferestrele raiului a observat că e un om afară, uitându-se prin geam la el. În loc să-i ardă câteva fulgere la fund şi să-l trimită la la un control psihopupu l-a întrebat cere este marea lui dorinţă pentru azi. Verosimil. L-am raportat ca spam.

    3 comentarii

  1. Cine bate la fereastra mea,ooooooo
    O gagica cu politia,ooooooooo
    Spune ca i-am furat inima,ooooooo
    Dar nu-i lege pentru asa ceva,oooooo
    Sefule nu te grabi ca poate e greseala,
    Stai sa imi aduc aminte,
    Ce-am facut aseara,hai ca poate,
    Poate rezolvam noi cumva

      (Citează)

  2. Era reclama de fapt, nu spam: facute sa reziste, sa reziste, sa reziste…..

      (Citează)

  3. La dracu’, vei avea parte de 7 ani de ghinion totul culminand cu tramvaiul care te va calca fix in ultima zi din acesti 7 ani. Sfatul meu e sa te inchizi in casa, s-a terminat cu smecheria ;D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus