un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reducere 50% la schimbat anvelopele

18 Mar 2011  ·

AUTO  ·

5 comentarii

Astăzi mă gândeam că dacă weekendul următor trebuie să mă duc la munte pentru tabăra de programare Nokia (şi plănuiesc să merg cu maşina mea) ar trebui să fac schimbul la anvelopele de vară, că s-a încălzit suficient pentru ca cele de iarnă să nu-şi mai aibă rostul, mai ales la un drum lung. Ca un făcut, astăzi am primit iarăşi un spam de la topdeals.ro (mă dezabonasem şi până azi n-a mai venit vreun alt mail), dar acesta e fix pe ce căutam. Probabil de aceea mi l-au trimis, în ciuda faptului că mă dezabonasem.

SCHIMBUL DE ANVELOPE! Doar 34 RON în loc de 71 RON pentru două roţi: demontat + montat + echilibrat roti + presiune cu azot + verificarea geometriei. -50% la AUTO VARIANT. Bonus: -20 % pentru îndreptat jante!
Oferta completă e aici.

Partea nasoală este că respectivul service de roţi Auto Variant e pe şoseaua Petricani, în nordul Bucureştiului, dar na… mai bine merg până acolo şi dau 68 de lei pentru toate cele 4 roţi, decât să dau peste 100 de lei aici prin cartier.

  5 comentarii

 1. Si daca ei fac spam, de ce pui link platit?

    (Citează)

 2. Recomandare (nu reclama): pe sos Giurgiului (aproape de City Mall) e un atelier de vulcanizare, e-adevarat fara mari pretentii, unde eu am schimbat in iarna si asta-primavara cu 80 de lei, 4 roti…tot pe un Ford, dar Focus :)

    (Citează)

 3. pai de cat sa dai 70 ron + bani pe benzina + timp, mai bine dai 100 ron in cartier :))

    (Citează)

  • @KillMe: de data asta e spam binevenit. Iar daca datorita blogului meu gasesti o oferta buna si profiti de ea, ce-ti pasa ca un procent din bani ajunge la mine sub forma de comision in loc sa ramana toti magazinului?

   @Pastia: nu e chiar asa. Cu 30 de lei bagi 6 litri de benzina cu care mergi vreo 60-80 km minim, adica mult mai mult decat drumul pana acolo. Plus ca aici include si azot. In alte parti costul la asa ceva poate ajunge pe la 120 lei chiar.

     (Citează)

 4. Si pe Sos. Colentina, nr. 320 e un service!… si au preturi bune si aparatura super profi… Daca nu ma insel au reduceri la verificarea geometriei in perioada asta… ;)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus