un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Asta seara mergem la RoBlogFest 2011

25 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

roblogfest 2011Astă seară, dar îmi închipui că deja ştiţi bine, e petrecerea RoBlogFest 2011 şi momentul în care vom afla blogurile câştigătoare la categoriile din concurs. Formula nu e schimbată faţă de anul trecut, adică premiile vin în principal de la Microsoft, care e sponsor mare prin Internet Explorer 9, transmisia live de la eveniment o puteţi vedea pe site-ul Realitatea, dar acum petrecerea are loc în Silver Church (n-am mai fost acolo – devin tot mai uncool pe an ce trece) şi va cânta Omul cu Şobolani. Minorii nu intră, că aşa sunt regulile clubului.

Partea bună e că voi merge cu taxi-ul, ca să pot bea şi eu ceva. Ne vedem pe acolo!

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus