un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dupa RoBlogFest 2011

26 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

A fost o petrecere RoBlogFest foarte marfă şi asta din două motive:

 1. Am socializat cu mult mai mulţi oameni decât în trecut.
 2. Muzica a fost genială, o combinaţie de balade şi rock din anii 80 şi 90, pe gustul meu, plus un concert foarte bun de la Omul cu Şobolani.

Despre câştigători n-am prea multe ce să zic. Cam la a doua etapă de votare mi-am dat seama că de 90% din blogurile ajunse în faza finală nu am auzit niciodată. Singura categorie care m-a interesat cu adevărat a fost – nu vă aşteptaţi la asta, pun pariu – cea de Blog Culinar, unde am vrut să văd ce noutăţi sunt. Câştigătorul, Arta Culinară Doina, era necunoscut pentru mine şi uite aşa am mai aflat un blog bun pe acest domeniu foarte important al vieţii. Eu votasem Chez Mazilique, dar n-a fost să fie. M-am mai uitat şi la categoria Blog de Tehnologie, unde eu zic că juriul a făcut o treabă foarte bună şi a dat premiile unor bloguri-uri care fac treabă bună, constantă şi la un nivel mai ridicat decât alţii: DanDragomir.biz, LaptopNews.ro şi WpTuts.ro

La început am purtat un tricou de reclamă la Internet Explorer şi am dat un interviu pe care îl veţi vedea peste câteva zile, atunci când vor fi montate clipurile respective. Alte mici gânduri ar fi că Tuborg e prea dulce, că prea multă lume fumează, prea multe femei au venit prea “gros” îmbrăcate, că nivelul de “ciudaţi” a fost mai mic decât în anii trecuţi, că pe timpul concertului volumul a fost atât de mare încât a fost imposibil să vorbeşti cu cineva, că Silver Church e mişto şi Mojito este bun şi ieftin (14 lei) şi cam atât.

  4 comentarii

 1. Multumim! Eu ma bucur foarte mult pentru locul 2. Tinand cont ca au fost 39 de nominalizari si un juriu exigent, nici ca se putea mai bine:). In 2012 mergem la locul 1:).

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus