un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sponsorul blurat de la Romanii au talent

21 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Un nene a venit la Românii au talent şi a cântat la telefonul mobil, făcând din tonurile tastelor o mică melodie. Îl puteţi vedea pe Trilulilu, cât o mai fi filmul şi acolo, că de pe YouTube a dispărut deja.

Personal am sperat că de pe scenă a dat un SMS celui mai bun prieten, mesaj în care poate a scris “băă, sunt pe scenă şi proştii ăştia cred că le cânt o melodie!”, iar tonurile tastelor au ieşit cum le auziţi acolo. Totuşi, se pare că nu. Eu unul nu recunosc melodia cântată de Valentin Bosioc, dar eu sunt şi un afon de clasa mondială aşa că asta nu mă miră. Tipul din juriu însă, Simon Cowell al României, dacă priviţi până la capăt clipul din link, zice că a fost melodia sponsorului.

Ei bine, exact în acel moment sticlele de Coca-Cola de pe masa juriului au fost blurate, ca să nu se vadă marca (da, foarte greu de ghicit). Care e faza? Toată seara au stat la vedere, că doar de asta e sponsor Coca-Cola, dar exact în acest moment, când cineva le-a cântat propria melodie, le-au blurat? N-au vrut să fie acuzaţi de reclamă mascată şi deci de faptul că ar fi mânărit preselecţia doar pentru a aduce pe scenă şi pe cineva care să facă o reclamă?

Momentul blurat

Alt moment oarecare

    9 comentarii

  1. Parca se referea la cosmote, daca bine imi aduc aminte.

      (Citează)

  2. Se refereau la sponsorul care da premiul cel mare, de 120 de mii de euro, recte Cosmote.

      (Citează)

  3. Inca unul care nu a inteles nimic ;)

      (Citează)

  4. explica-le tu ca ai stat in primul rand ;)

      (Citează)

  5. ca sa se prinda lumea despre care sponsor este vorba ?!

      (Citează)

  6. Parerea mea ar fi ca nu poti sa zici numele sponsorului si sa arati produsul altei companii :)

      (Citează)

  7. se vorbeste pe tema asta de parca am castiga bani din asa ceva …. who the fuck cares anyway

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus