un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oncescu versus 500

21 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

M-am nimerit şi eu prin Băneasa atunci când Oncescu depăşea recordul mondial şi dobora 500 de oameni în luptă dreaptă la skandenberg. Nu ştiam exact ce se întâmpla prin parcare, când grupuri de băieţi cam cocalaro-dubioși migrau spre mall, dar apoi mi-am adus aminte de acest eveniment.

Erau un șir lung de spectatori şi mulţi s-au înscris pentru un tricou galben şi dreptul de a aştepta la coadă pentru a le fi ruptă mâna în maxim 2 secunde. Din când în când mai vedeai şi pe câte unul cu muşchi pe el, probabil veniţi să încerce să-i arate lui Oncescu faptul că nu poate să pună aşa uşor la masă 500 de oameni, dar omul nu e campion degeaba și a trecut prin toţi că prin brânză. Cel mai tare moment a fost lupta cu Daniel Racoveanu, campion de culturism şi un munte de om. Oncescu a fost cu stânga, Racoveanu s-a chinuit de zici că-şi dădea sufletul acolo şi tot degeaba, la un moment dat pur şi simplu Oncescu s-a săturat şi într-o secundă a terminat partida. Priviţi aici clipul respectiv.

Iată şi câteva fotografii făcute de mine. Aş fi făcut mai multe, dar a venit un bodyguard de-al mall-ului şi mi-a spus că n-am voie să fac poze. Aş vrea să-i întreb pe această cale pe sponsorii evenimentului de ce nu le place expunerea suplimentară şi de ce nu vor ca oamenii să facă fotografii pe care să le arate mai departe. Am vrut să fiu bulangiu şi să blurez toate reclamele, dacă tot nu am voie să le fotografiez legal, dar na… eu sunt de treabă.

    1 comentariu

  1. eu m-as fi inscris doar ca sa stiu ca am facut skandenberg cu Oncescu … si daca tot suntem aici, as mai vrea sa joc poker cu Negreanu. Multumesc :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus