un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Serial nou: Criminal Minds Special Behavior

18 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Pentru ca directorul FBI-ului n-are nimic mai important de facut

CM: Special Behavior e un alt serial în universul deja definit de CM-ul clasic, în care o altă echipă de agenţi FBI rezolvă contra-cronometru cazuri cu criminali în serie. Actorul principal e Forrest Whitaker şi ochiul său ciudat, ceea ce e un mare plus.

Acum, pentru mine e o problemă premiza de la care pleacă totul. Echipa asta e atât de specială încât operează dincolo de legile obişnuite, au acces la tot, dau ordine oricui şi răspund doar directorului FBI-ului. Ori, în Criminal Minds ne-au frecat ăştia la cap episoade întregi cu regulile lor interne şi procedurile şi evaluările şi schimbările de funcţie şi personal, doar ca să bage ideea că viața din FBI e la fel ca cea din politică și e important să joci cum trebuie. Acum sunt unii pentru care se trece peste orice, care pur şi simplu sunt şi mai şmecheri şi răspund doar în fața directorului? Hai mă, wtf!

Actorii mi s-au părut cam banali. Criminal Minds-ul original are (poate mi se pare doar mie) nişte actori foarte buni. Nu sunt vedete, nu i-am văzut şi în alte seriale, dar parcă fiecare are ceva special. Fiecare e plăcut în felul său, mai puţin ciudata aia enervantă de e mare hacker şi face instant tot felul de selecţii şi reuniuni în baze de date din toată ţara. Ei bine, în noul serial nu mi s-a părut nimeni că ar putea fi de acelaşi calibru.

    3 comentarii

  1. Pe Thomas Gibson l-ai vazut in Dharma si Greg, nu sunt chiar asa de necunoscturi nici actorii din CM.

    Dar ce ma sperie pe mine e premisa ca astia chiar ar avea atata de lucru, adica chiar atati criminali si criminali in serie ar fi in SUA. Ceci dit, imi place sa ma uit la seriale de acest gen. :)

      (Citează)

  2. Este “Criminal Minds SUSPECT Behavior”.

      (Citează)

    • N-am vazut Dharma si Greg, n-am rezistat ca era prea enervanta aia. In orice caz, ambele seriale au o vedeta si multi oameni noi in rest.

      @Alex: da, ala :P

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus