un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O relatie reusita cu doar 39 de lei

3 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Doar 39 Lei în loc de 250 Lei pentru O RELAŢIE REUŞITĂ !
Două locuri la seminarul special dedicat zilei îndrăgostiţilor – JOC ÎN DOI PENTRU AMÂNDOI !

Departe de mine gândul de a face mişto de GetAdeal.ro (link afiliat), mai ales în condiţiile în care am modificat propriul meu site ProduseReduse.ro pentru a încerca să fac un ban cinstit din vânzarea de astfel de cupoane de oferte, că se pare că ar fi ceva doritori de oferte prin ţara noastră. Dar frate… joi în doi pentru amândoi?

Seminarul este simplu:

În seminarul special dedicat zilei îndrăgostiţilor, Clara Toma, specialist în comunicare relaţională şi Luminiţa Baltaretu, formare în metoda “Ascultă-ţi corpul” vor oferi cuplurilor participante un set plăcut şi util de informaţii, de reguli şi de tehnici prin care relaţia de iubire să se reînnoiască mereu şi fiecare din cei 2 membri ai cuplului să se simtă mereu în armonie.

Anul acesta Sfântul Valentin pică sâmbătă, o zi tocmai bună pentru romantism şi dragoste, nefiind deranjat de probleme de muncă şi altele. Poţi să stai până târziu în pat şi apoi să revii pentru a pune în aplicare cele învăţate la acest seminar, nu? Nu, pentru că seminarul are loc pe 13 februarie, adică a doua zi, nu înainte de “sfânt”. Măcar e între 16:30 şi 18, adică ajungi înapoi acasă la timp pentru meci.

Între 16:30 şi 18? Da, în 90 de minute cele două femei te învaţă tot ce ai nevoie să ştii. Nu e foarte clar ce te învaţă, dar eu trag nădejde că “tehnici prin care relaţia de iubire să se reînnoiască mereu” înseamnă tehnici de găsire a punctului G, poziţia enoriaşului şi alte asemenea chestiuni aducătoare de armonie. Despre metoda “Ascultat-ti corpul” prefer să nu glumesc, pentru că-mi vin în minte doar poante legate de vorbitul la microfon.

Iar pentru ca atmosfera să fie şi mai plăcută, cuplurile vor avea plăcerea să testeze chiar acolo JOC ÎN DOI PENTRU AMÂNDOI, UN JOC DE CĂRŢI DE REENERGIZARE A RELAŢIEI DE CUPLU

Joc de cărţi pentru armonie în cuplu?!? Nu pot să cred că există cărţi de joc pentru relaţiile unei perechi. Cazul cel mai optimist e cel în care se folosesc cărţi din două pachete, ea trage una din grămada “metodă” şi obţine “poziţia misionarului” (aia în care fetele stau ca o scândură, pe spate), iar el trage una din grămadă “locuri” şi obţine cartea “în bucătărie”. Personal, mă îndoiesc că e vorba de asta.

O altă ofertă incredibilă, tot aici (tot link afiliat – să fim realiști, dacă veți cumpăra așa ceva și vă salvez relația prin acest post atunci chiar merit acel comision) vorbeşte despre “Doar 39 Lei în loc de 250 Lei pentru 15 cărţi celebre despre Tine şi partenerul tău!”. 15 CĂRŢI?!? 15 cărţi frate? Te părăseşte partenerul de câteva ori până când ai tu timp să citeşti atâtea cărţi şi să-ţi faci o idee despre ce-ar trebui să schimbi, cum şi unde. 15 cărţi! N-or fi cât Fraţii Jderi, dar tot e o grămadă de lectură.

Culmea, am marea senzaţie că de fapt se adresează bărbaţilor. Pentru femei nu e nevoie nici măcar de o singură carte, e suficient să le dea o foaie de hârtie pe care să stea scris “Arată-ţi sânii! Fii marfă sau dă-i băutură! Sex oral!” şi gata, sunt trei sfaturi mai mult decât suficiente pentru a cuceri orice bărbat şi a rezolva orice problemă de cuplu. Na că vi le-am zis eu, îmi datoraţi 39 de lei, reducere de la 250. În mod sigur cele 15 cărţi sunt adresate doar bărbaţilor şi probabil puse la un loc constituie doar prefaţa din Marea Enciclopedie-Tom a Înţelegerii Unei Femei, care a adunat deja zeci de mii de pagini şi subiectul nu este în totalitate tratat. Nici pe departe. Experţii o consideră chiar o operă imposibil de finalizat.

Bonus la această achiziţie: un set de 25 de cărţi poştale cu citate şi imagini pe teme de iubire. Serios, e citat de pe site-ul respectiv. Dacă nu mai aveaţi inspiraţie în pus status-uri filosofice despre dragoste şi relaţii în Yahoo Messenger sau pe Facebook, aceste cărţi poştale vă asigură cel puţin o lună de noutăţi, iar apoi le rotiţi şi le combinaţi şi sigur vă ţin un an întreg.

Am eu câteva femei în lista de Yahoo care au statusuri din acestea. “Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău“. Fuck my life! Îmi vine să le bat. E lumea plină de filosoafe, de uneori mă gândesc dacă în timp ce fac sex ele strigă “Da! Da!” sau zic spontan câte un citat din Cioran.

Probabil am supărat câteva cititoare cu acest post. E ok dacă vreo două zile nu mai comentați aici, ca să mă pedepsiți, dar nu mai mult de două zile, da?

    22 comentarii

  1. E buna ideea cu produsereduse.ro, felicitati!

    PS: pe cand un review la Kindle? :)

      (Citează)

    • @Robert: Dureaza, sunt multe de vazut la el. Momentan doar citesc, trebuie sa-l conectez si la net, sa-mi fac cont, sa vad ce ma-sa mai pot obtine din el, din astea. E ca la un aparat foto, e de durata treaba.

      @nashu: ma gandesc la modul wtf, nu la modul filme porno.

        (Citează)

  2. Man, Sf. Valentin asta nu era pe 14 februarie? :D

      (Citează)

  3. Te gandesti la ele cum fac sex? Atunci zic ca citatele de la status si-au atins scopul.

      (Citează)

  4. eu l-am serbat deja. am fosta taxat de 1 parfum 200 ron. voi?

      (Citează)

  5. :-@

      (Citează)

  6. 1. Bă radule să le zici ălora că dacă n-au avut prea mare succes cu campania asta, o campanie de genul ‘o felație reușită cu 39lei’ o să dea lovitura.
    2. De când sunt două femei experte în cupluri (de femei și bărbați adică)?
    3. Dacă presupunem prin absurd că ai fi onanist ambidextru și te duci la un seminar din ăsta, o să te dea afară pentru că ești singur sau pentru că ești într-un threesome ?

      (Citează)

  7. Auziti ,voi baieti nu stiti nimic despre fete nu stiti ce le plac nu stiti ca isi doresc ele ! astea cu trandafiri si ciocolata nu prea e pe placul lor sunt o fata si stiu mai bine asa ca cine vrea sa ii mearga relatia sa ma asculte.De ziua indragostitilor voi trebuie sa le luati un inel de aur/argint cu o inimioara pe el care sclipeste sau daca uni dintre voi nu au bani de asa ceva pot sa le invite in oras si sa angajeze niste cantareti care sa cante muzica pe placul acestei fete cei care nu au bani si de asta pot ii scrie o poezie de dragoste si pentru cei care doresc pot sa ia niste parfum de vreo 100 ,200,300,400 sau 500 roni poate chiar si mai mult ! Asta a fost cu cadourile acum cu complimentele: ochii tai lucesc ca doua stele in lumina marii ,zabetul tau este ca de cel mai frumos inger sau parul tau este ca matasea. Asta a fost cu complimentele .Pentru a va comvinge ca partenera dv va iubeste faceti asa : va faceti o adresa de mes de care ea nu stie,ii bagati add ei si ii spuneti daca vrei sa fii cu mine si dca ea spune da inseamna ca v minte ! ok cine a citit ce am scris yo si yi estede ajutor sa isi bage in lista add mea de mes babitzusabinutza ca sa imi multumeasca ok va pwp pa

      (Citează)

  8. Oi fi tu fată, dar ai fost vreodată cu vreo fată?

      (Citează)

  9. nu nu am fost

      (Citează)

  10. si ar fi bine sa taci

      (Citează)

  11. Esti neinteresanta. Macar sex anal ai facut?

      (Citează)

  12. Ti-a zis si fatuca asta ca habar nu ai ce-i place si ce isi doreste o fata.

      (Citează)

    • EU le intreb ce isi doresc si ce vor. E drept ca nu ascult niciodata raspunsul, le las sa vorbeasca si undeva la un interval dt=[5, 10] secunde zic ceva din array-ul A=[‘aha’, ‘da’, ‘am inteles’, ‘ai dreptate’].

        (Citează)

  13. Comentariul tau imi aduce totusi aminte de sex anal.

      (Citează)

  14. da te intereseaza ?

      (Citează)

  15. s sti ca esti chiar nesimtit

      (Citează)

  16. Pisi, nu sunt nesimtit, iti explicam doar ce apreciaza un barbat la o fata.

      (Citează)

  17. Mult, muuuuult prea prolix! De cand am primit emailul cu comentariul mi-am tot batut capul sa inteleg ce ai vrut sa zici.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus