un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Apare Samsung Galaxy S II

14 Feb 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Samsung a anunţat oficial noul Galaxy S II şi specificaţiile telefonului mă surprind chiar şi pe mine. Se cunoaşte că face parte din generaţia următoare de smartphone-uri, oferind filmare Full HD 1080p la 30 fps, un ecran Super AMOLED Plus, mai şmecher decât primul, deşi pare greu de crezut că se poate face un display şi mai bun, o dimensiune crescută de la 4 inci la 4,3 pentru diagonala sa (prea mare pentru gustul meu :( ), conectivitate HSPA+ la 21 Mbps, bluetooth 3.0 şi altele. Procesorul e dual-core la 1 GHz (bun în teorie, dar în practică aştept şi aplicaţii Android optimizate pentru dual-core şi sper ca măcar pe ale lor să le fi optimizat Samsung la maxim), camera foto e de 8 MP, iar softul de la bord a fost îmbunătăţit prin adăugarea de alte module şi opţiuni.

Dimensiunile sale sunt de invidiat. Are un aspect ceva mai pătrăţos decât primul, parcă amintind de iPhone 4, dar e cel mai subţire smartphone de pe piaţă, având doar 8,4mm grosime. În ciuda acestui lucru, bateria are o capacitate uimitoare de 1650 mAh, multe peste oferta concurenței. Generaţia următoare de smartphone-uri, după cum v-am zis, şi confirmarea faptului că Samsung face produse fără rabat la calitate. Vreau, vreau, vreau! Primul Galaxy S este cel mai de succes smartphone cu Android din istorie, cu peste 10 milioane de unităţi vândute (probabil 11 până acum). Presimt că acesta va avea acelaşi succes.

Pe mobbi.ro am pus de 3 ori mai multe fotografii cu noul telefon, aşa că vă invit acolo pentru prăjiturele, băutura, bârfă networking.

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus