un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Gina Pistol in reclama la Joe

13 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Am văzut azi o reclamă interesantă la Joe Aero, cu Gina Pistol în rolul principal. Se merge pe clişeul femeii sexy îmbrăcate doar într-o cămaşă bărbătească şi descheiată la nasturi, lăsând să se vadă diverse forme, dar Gina e o femeie frumoasă şi i se potriveşte aspectul.

Pentru femei e şi o versiune cu Radu Dumitru Vâlcan (nu vă temeţi, nu e îmbrăcat la rândul lui într-un top feminin, ci e înfăşurat într-un prosop), o găsiţi aici.

Totuși, doar mie nu-mi place ciocolata aerată? Am încercat de câteva ori să mănânc din cea Milka și mi se pare groaznică, parcă mestec în gol. Nu neg, de pe Gina as manca ciocolata pana as face diabet, dar în rest n-aș alege aerată.

    11 comentarii

  1. lasa-ma frate cu asta, mi-e greata de o asemenea curva si inculta

      (Citează)

    • De ce? Cand vezi o astfel de femeie goala iti vine sa o intrebi de tablouri si curente filosofice? Mie mi se pare foarte buna pentru ceea ce trebuie sa faca ea : sa arate bine in reviste, in reclame, sa-ti dea o fantezie, din astea.

        (Citează)

  2. sincer, stii bine cum e la noi, nu ? asadar, crede-ma, ca absdolut nicio fantezie nu am. mai degraba imi vine greata cand o vad. cand stiu caintra pulele-n ea mai des decat trenurile-n gari ! Si da, nu toti trebe sa fie destepti, dar asta nu inseamna ca trebe sa fi curva, in schimb. Mi-e greata de absolut tot ce misca in tara asta.

      (Citează)

  3. Da, iata si pe micile noastre ecrane versiunile autohtone ale Old Spice Guy / Girl :)

      (Citează)

  4. Ar fi fost mai reusita reclama daca tipa n-ar fi scos nici un cuvant. Era ok doar sa se plimbe prin fata camerei…

      (Citează)

  5. ba e foarte simplu : e curva. punct

      (Citează)

  6. si eu urasc curvele. fiindca sunt ceea ce sunt, nu din alt motiv.

      (Citează)

    • Eh, curva. Orice femeie care arata bine si e in ziare e numita curva de altii. Tocmai de asta cuvantul nu mai inseamna mare lucru, ci e intr-o zona a gri-ului, ca nimeni nu mai stie daca sa le aplaude sau nu.

        (Citează)

  7. @nwradu: Reclama nu este copiata, este adaptata pentru piata locala, avand in vedere ca brandul/compania care detine Joe este in proprietatea Nestle, dupa cum precizeaza si articolul pe care l-ai citat „[Joe] Aero este un produs cu traditie al Nestle la nivel international”

      (Citează)

    • Stiu, n-am zis copiata intr-un sens rau al cuvantului. Dar tot copiere este. Adaptare presupune ceva mai mult decat sa gasesti pe cineva care sa vorbeasca in romana, pentru ca aici se difuzeaza, in rest pastrand totul identic. Stiu ca in limbajul de PR, ads, marketing se prefera “adaptarea”, dar nu e o stiinta exacta.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus