un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ia sa va vad cine sunteti

29 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

E weekend, e frig afară…. ştiu că staţi cu toţii în casă, în faţa şemineului, sorbind un coniac bun şi gândindu-vă la cum merge construcţia vilei din Santorini. Hai, să nu-mi spuneţi că doar eu fac asta. Ca să aflăm exact cine ce şi cum, vă rog să completaţi un studiu-sondaj, astfel încât să aflăm mai multe despre voi, cititorii acestui blog.

Îl puteţi lansa prin bannerul de sus sau direct făcând click aici. Rezultatele sunt importante pentru mine așa că vă rog să-i acordați 5 minute.

    7 comentarii

  1. pag. 3 întrebarea 7: am răspuns random; nu am chef să bifez în listele alea multiple. Ajunge să spun că lucrez în domeniul tehnic

    pag. 3 întrebarea 9: motivul este mai puternic, şi anume: nu-mi convine să aştept într-un interval orar destul de larg să-mi vină curierul acasă; mi se pare principala problemă pt o persoană cu un program încărcat, care nu poate fi nici între 9 şi 12 şi nici între 12 şi 17 acasă, ci doar după să zicem 18-19 cînd curierii nu mai lucrează.

      (Citează)

  2. Done.
    Mi-am lasat emailul. Sper sa nu ma spameze.

      (Citează)

    • Mersi frumos!

      @alias: nu mai tin minte intrebarea respectiva, dar stiu ca despre tine treci doar domeniul si atat. Restul intrebarilor sunt despre sex si varsta.
      Si pe mine ma incurca programul zilnic in a primi curieri acasa. De asta tot ce comand trec pe adresa de la munca. Daca nu sunt eu, am incredere in vreun coleg sa preia orice colet.

        (Citează)

  3. Hai ca ti-am oferit si eu 5 minute din viata mea.

      (Citează)

  4. Completat.

      (Citează)

  5. completat. sper sa iti fie de folos

      (Citează)

  6. am completat si eu… avand in vedere ca de vreo luna intru si eu pe blogul tau cam odata la 2-3 zile. :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus