un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Confirmare ca traim ca in evul mediu

28 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Femeia muşcată zilele trecute de câini a murit astăzi la spital. Ce poţi să zici la aşa ceva? Secolul 21 şi mori pentru că te atacă nişte câini pe stradă, de parcă am fi în evul mediu. Mai urmează să auzim de ciumă şi de oameni mâncaţi de lupi, eventual tot în capitală.

V-am zis că sunt proteste mai utile decât cel împotriva preţului benzinei. Câinii erau pe listă.

via Realitatea.

    17 comentarii

  1. ai să râzi, dar acum câţiva ani au fost nişte atacuri ale lupilor pe lângă paris. francezii incercau să repopuleze pădurile cu lupi româneşti şi s-au întâmplat 2-3 atacuri asupra oamenilor. autorităţile le-au explicat oamenilor foarte frumos că vor lua măsuri, dar nu vor ucide lupii.

      (Citează)

  2. Eutanasiere scrie pe fata lor,ai?

      (Citează)

  3. Uite o chestie: in 2006 29 americani au murit din cauza ca au fost muscati de caini.

    http://kingofromania.com/2011/01/27/another-idiotic-screed-by-michael-noer/

      (Citează)

  4. @zoso: o fi, dar macar si-au facut-o cu mana lor. Plus ca la cati oameni mor in lumea asta, mai mult ca sigur ca si cea mai ciudata moarte pe care as putea-o inventa in mintea mea s-a intamplat candva pe undeva.

    @Fcp: din partea mea da. E o populatie scapata de sub control, ce sa faci altceva? As fi ipocrit daca pe caini n-as zice sa-i eutanasieze, in schimb as fi de acord cu masacrarea zilnica a mii de vaci si pui si porci pentru mancare. Mi se pare cam acelasi lucru.

    @Combo: probabil, chiar daca au tara mult mai mare si mediul rural mai dezvoltat. Si la noi au murit destui, atacati de pitbulli sau omorati in casa si din astea. Dar la straini se face ceva activ pt a scapa de ei, la noi nimic.

      (Citează)

  5. @radu, esti ipocrit oricum. Cati oameni mor zilnic omorati de masini, omorati direct de alti oameni? Cati oameni sunt schiloditi si sufera zi de zi in urma accidentelor (ma refer la cei implicati in accident fara vina lor?

    Astia ce patesc? Stau 2 – 3 ani prin inchisoare, apoi liberi pe strada. Mai zic de aia care nu patesc nimic? Mai nou s-a mai si aprobat legea aia ca daca sifonezi pe cineva, se reduce si mai mult pedeapsa.

    Desigur, se intampla sa moara 1 om o data la 3 (sa zicem) si mai sunt muscati alti 10 pe zi (tot sa zicem). SA OMORAM TOTI CAINII.

    Pfff.. suntem in evul mediu, din cauza celor care ne conduc, din cauza saraciei si a multor alte lucruri….

      (Citează)

  6. @Bogdan:
    Ti se pare normal ca in drumul tau spre serviciu / scoala / gradinita sa fii alergat de caini?
    Ti se pare normal sa nu poti dormi noaptea din cauza cainilor din zona care-si impart teritoriu ?
    DA! E acceptabil sa moara un om din cand in cand din cauza cainilor …. wow …

      (Citează)

  7.   (Citează)

  8. Cainii sunt pe strada din cauza prostiei si lacomiei oamenilor. Nu vad de ce sa starpim efectul (faptul ca multi sunt muscati de caini) si nu cauza (oameni care isi lasa cainii pe strada, oameni care au furat banii destinati sterlizarii cainilor, oameni care creaza fundatii chipurile in scopul ajutorarii cainilor si lupta pentru mentinerea actualei situatii).

    Daca tot suntem atit de vehementi pentru eutanasierea cainilor de ce nu suntem vehementi si impotriva tuturor primarilor care ne-au condus din ’90 pana azi, de ce nu suntem vehementi impotriva dobitocilor care-si parasesc cainii pe strada, de ce nu suntem vehementi impotriva multora din asa numitelor fundatii care apara cainii?

    E o intrebare retorica. Prostul si lasul se razbuna intotdeauna pe cel mai slab si nu pe cauza lucrurilor.

      (Citează)

  9. Deci frate, eu zic așa. Dacă la americani au murit 29, atunci la noi regula de trei simplă dă că trebuie să moară 2. Ba dacă punem și raportul de PIB (adică ăia mai saraci e mai fraieri și tre’ să moară mai mulți) rezultă că la noi ar trebui să moară 11 pe an. Ce-i corect e corect, să nu rămânem de căruță. E chiar o condiție de la FMI. Dacă nu avem destui haliți de maidanezi nu ne mai dă bani, nu se poate așa ceva. Propun un protest “Let’s byte me romania”.

    Și să se facă domne’ o lege ca la sfârșitul anului, dacă cetățenii au fost șmecheri și nu s-a atins cota de mortăciuni să facem o tombolă de CNP-uri de anul nou. Ăia extrași vor fi luați de acasă de o haită iubitorii de animale și aruncați într-o ceată de câini înfometați. Sau invers. Dacă iese CNP de copil se mai trage unul, să simtă și câinii acțiunea nu așa să n-ajungă nici pe o măsea.

    Ca paranteză, o să fie destul de greu de găsit câini înfometați că în zilele astea sunt ghiftuiți toți. Mai ieri mergeam cu o pâine în mână pe stradă și toți câinii aveau o privire de genul ‘ia uite-l bă și pe săracul ăsta cum ferește pâinea de noi, niște carne nu aveai și tu băi hahalero’.

    Și frate, ce-i așa de rau să te alerge câinii, mai faceți și voi sport ‘rați ai dreacu de tocilari calculatoriști.

      (Citează)

  10. pot raspunde penal ongurile pt moartea unui om? anul trecut a murit tot muscat de caine un cetatean japonez langa un bloc.

      (Citează)

  11. @GExGE, tot ipocrit esti si tu. Cati oameni mor muscati de caine pe an? Cati oameni sunt muscati de caini pe an? In comparatie cu cati oameni mor pe an loviti de masini sau in alte accidente rutiere, sau cati sunt doar accidentati pe strazi.

    AM vazut in dimineata asta reportaj pe Realitatea despre caz… juma din clip era cu caini care se luptau intre ei si suprapusi peste imaginea (desenata pe pc) a victimei. Asta se numeste manipulare.

    “El a mai precizat ca numarul persoanelor decedate a ajuns la 2.126, iar cel al ranitilor grav la 7.655, ceea ce reprezinta o scadere cu 17% a mortilor, respectiv cu 8,81% a ranitilor grav.

    http://www.ziare.com/articole/statistica+morti+accident+rutier

    Dar cum spuneam mai sus, let’s kill all the dogs…

      (Citează)

  12. Bogdanele tata laso-n parnaie frate,nu costa mai mult de 100k euro ca sa starpesti tampenia asta de caini maidanezi.Te-ai intrebat vreodata cati oameni sunt atacati pe luna de aceste asa zise animale ?!in toata tara ?!in leg cu mortii in caz de accident rutier,canta la alta masa la aia care ar trebui sa faca autostrazi da nu le fac ca cica nu-s bani.

      (Citează)

  13. sunt curios cand apare primul comentariu cu “basescu e de vina”

      (Citează)

  14. Culmea e ca Basescu e primul si ultimul care a apucat (putin) sa-i … elimine… pana a venit B. Bardot & au intrat pe fir organizatiile de protectie a animalelor si atunci s-a stopat toata tarasenia.

      (Citează)

    • Basescu s-a fasait repede. Toti fac asa, le e teama ca nu vor mai fi realesi.

      Iar comparatia cu alte cauze de morti e inutila. Doar pentru ca mai multi mor in accidente nu inseamna ca n-ar trebui facut nimic cu cainii pana nu rezolvam prima problema. Guvernul si Administratia Locala nu au un singur om angajat, asa ca aceste va fi nevoie sa se ocupe pe rand de probleme. Sunt multi, sunt organizatii diferinte, pentru acest motiv sunt organizati pe structuri diferite, ca sa faca mai multe in paralel.

        (Citează)

  15. @endluzerul
    Si ce vrei sa faci cu ala? Sa-i infurii mai tare?

    @bogdan
    Ai mare dreptate cu mortii in accidente de masina. Chestiunea asta e prioritara. Eu as zice sa se ocupe de asta mai intai si abia apoi de aia care omoara “traditional” cu toporul sau cu sapa, ca astia-s muuult mai putini.

    Ar trebui eutanasiati toti cainii vagabonzi, daca tot nu-i vrea nimeni. Iar daca Bogdan in frunte cu ONG-urile si Brigite Bardot vor sa-i salveze, n-ai decat sa-i adopte pe toti. Altfel nu e vorba decat de o ipocrizie fara margini, ei ii iubesc de nu mai pot, dar nu i-ar lua de pe strada (ma rog, probabil ca iau cativa de pe strada, cat sa se simta impliniti ca si-au facut treaba si sa doarma linistiti).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus