un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un Opel, doi destepti si o canapea

9 Dec 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Cei din imagine cumpăraseră o canapea din Dedeman (aşa părea) şi se chinuiau să o bage într-un Opel Astra. Atenţie, era un Opel Astra Coupe, cu două uşi, deci mai scurt decât alte Astra, care oricum sunt maşini micuţe. Mai mult pe jumătate din canapea era în afara maşinii. N-am stat să văd deznodământul.

  6 comentarii

 1. :)))) – fiti atenti ce ganditori sunt amandoi. Cu siguranta au facut un brainstorming si cumva au indesat canapeaua in masina, ca doara n-or plati cuiva sa-l duca acasa… :))

    (Citează)

 2. deznodamantul egal ori unul dintre ei pe luneta tinea sa nu cada ori a cazut undeva pe drum inainte sa ajunga acasa

    (Citează)

 3. sigur nu era fostul tau coleg … Ionita? ca parca-i masina lui :))))))))))))))
  urat totusi din partea ta ca n-ai dat o mana de ajutor.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus