un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Geamul de gheata

1 Dec 2010  ·

AUTO  ·

15 comentarii

În caz că nu vă daţi seama din imagine, eu coborâsem deja geamul până la jumătate, dar gheaţa a rămas pe poziţie, ca un perete suplimentar.

    15 comentarii

  1. Mihai Voiculescu

    01/12/2010 la 11:50 AM

    cat de tare :)) btw. cate grade erau de dimineata? (daca ai computer de bord)

      (Citează)

  2. Ce misto! :)

      (Citează)

  3. that’s soo cool ;)

      (Citează)

  4. Sfinte căcat, sper să nu fie și mâine așa că tre’ să plec prin țară… :(

      (Citează)

  5. idem Melk.

    Azi prin cartier toata lumea cioplea masini. Eu, mergand pe jos, a trebuit sa cioplesc un pic la blugi. Si era sa inrteprind aceasta activitate si la bordura. Cu dintii, ca a aparut si poleiul.

    Altfel, ieri am parcat masina un pic cam pe colt si, cum imi stiu eu vecinii si stradutele din cartier, riscul e destul de mare sa o zgaraie unul cand ia curba. Ma gandeam azi sa o mut dar, cand am vazut stratul protector de gheata, mi-am dat seama ca nu mai e nevoie.

      (Citează)

    • Acum ma duc sa cioplesc si cealalta masina. De acum asa o tinem, mai ales cei care parcheaza unde e curent.

      Cica maine se mai incalzeste.

        (Citează)

  6. Astia ca mine, care traiesc de o viata langa un rau, s-au obisnuit. Nu trebuie sa parcheze unde e curent ca dimineata sa stea sa racleteze la geamuri. Desi, gheata de acum e de la ploaie.

      (Citează)

  7. ghici ce se cumpara astazi cel mai mult din carrefour kaufland si cora azi? raclete

      (Citează)

  8. De mult timp nu am mai văzut o poză așa mișto.

      (Citează)

  9. Hehe, uite asa am bifat o parada in pat, e mai sanatos :).

      (Citează)

  10. Temperatura era de -2 grade la ora 10 si ceva cind “raspaluiam” la masina. (tot Bucuresti si Tineretului)
    Acum e mai naspa, sper sa arunce astia cu praf de scarpinat pe strazi, altfel la noapte si miine dimineata va fi greu de circulat.

      (Citează)

    • Maine va fi la fel. Sa fi vazut ce amuzant era in parcare la Carrefour, vreo 20 de oameni dand la racleta pe masinile parcate. Dupa 2 ore in magazin am gasit-o din nou acoperita de gheata pe a mea.

      Mi-am luat un spray de dezghetat geamuri, ca raclete aveam, am si niste spirt sa-l pun in lichidul de parbriz. Polei nasol azi.

        (Citează)

  11. Cel mai tare a fost un vecin care si-a “dezghetat” geamul aruncand cu apa clocotita pe el..va inchipuiti ce s-a intamplat…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus