un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Daca nu vrea, nu vrea

30 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

O cititoare a site-ului Smart Woman are o problemă gravă: bărbatul ei nu are chef de sex. Nu are și gata.

Te mangaie, te tine in brate, te saruta si gata. Apoi iti da sms cum ca te iubeste. Are grija sa nu iti lipseasca nimic, are grija sa plateasca facturile si asigura banii pentru mai multe vacante pe an. Dar nu vrea sa se culce cu tine?

Nu vrea să tragă trenul în gară, să călărească poneiul, să suie scara până la capăt sau alte asemenea metafore pentru sex plictisitor între doi soți. Comentariile lăsate de diverși bărbați sunt “pâinea” articolului.

“Cred ca singura solutie e sa te mariti cu el, statistic vorbind ar trebui sa-ti treaca si tie cheful de sex. Daca nu merge nici asa, faceti un bebe si garantat iti trece cheful.”
“Solutia este una singura: ofera-i menage-a-trois. eu o garantez ca 75% reusita.”
“Invata si exerseaza kamasutra, tantra, arta amorului la vechii taoisti, bellydance, striptease”
“ii plac baietii, dar nu stie inca”
“are probleme de ex cu drogurile- dupa o perioada oha pofta de sex……..”
“A avut o mama tandra, calma? Inseamna ca partenera trebuie sa fie exact opusul, adica rea. Numai asa simte ca are in sfarsit parte de o femeie diferita de mama lui”
“fa foamea si slabeste mult… .si apoi imbracate cu lenjerie scumpa … si danseaza lasciv cu incredere”
“Simptomele astea sunt mai degraba ale unei femei”
“in fiecare zi strecoara intr-un pahar de vin sau suc o doza de afrodisiace”
“fa-ti cu mana”
“sa citesti – l-ar atrage o femeie mai culta. […] prefa-te macar ca iti dai silinta: invata cateva citate celebre si incearca sa le rostesti la momentul potrivit. Pentru barbatii intelectuali, o vorba de duh este un stimulent sexual puternic”
“E o problema de atitudine. A ta. Esti boring”
“ea, eu si inca una, lenjerie sexy si costumul de asistenta”
“Nu exista femei urate; exista doar bautura prea putina.”
“vizionati impreuna filme care contin scene erotice”

Mină de aur, mă jur!

    5 comentarii

  1. Deci :)) asta e stand up pur :))

      (Citează)

  2. constat pe zi ce trece ca gradul de umor si inteligenta al barbatilor romani creste neincetat, aia cu “esti boring” e absolut fantastica, tu Radule ce sfat i-ai da ?! :D

      (Citează)

    • Eu as fi intrebat-o (vad ca n-a facut-o nimeni) daca nu cumva e urata. In rest cred ca nea_caisa a dat sfatul cel mai bun :P

      Un alt sfat e sa-si gaseasca pe altul pentru partea de sex. Daca nu obtii ce vrei de la partener, cauta-l pe altul, macar doar pentru acest aspect. O gramada de barbati fac asta, nu vad de ce n-ar proceda la fel si femeile.

        (Citează)

  3. Din curiozitate dupa ce ieri am citit acest articol , azi cand citeam stirile pe hotnews ,mai era un link catre un articol , stupid . “Continuu sa ma mir ca sotul meu nu se prinde. Cum sa raman insarcinata cu el, daca nu am facut sex? ” . Astea ori sunt pamflete ori sunt adevarate si lumea a luat-o razna grav grav. Altii nu se gandesc decat la ziua de maine si ce-o sa puna pe masa si astea sunt “bolnave” ca nu fac sex. Nu cred ca avem in aceste cazuri nimfomane ceea ce ar fi fost altceva..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus