un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a lansat Desire HD

4 Nov 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Am fost ieri la lansarea oficială a lui HTC Desire HD şi am scris pe larg despre asta pe mobbi.ro. Telefonul m-a surprins într-un mod plăcut deoarece, aşa cum spuneam, m-am dus acolo cu teama că nu cumva ecranul de 4,3 inci să fie prea mare. Nu e cazul, nu mi s-a părut mare în mână şi, după cum puteţi vedea din imaginea de mai jos, nu pare mult mai mare decât Desire-ul meu.

Am admirat în schimb rapiditatea interfeţei, faptul că a fost tradusă în română, predictorul în română, noul HTC Locations şi hărţile Route 66 ale României, plus îmbunătăţirea globală a interfeţei Sense UI prin integrarea funcţiilor sale într-un tot unitar. E cel mai bun telefon al momentului şi nu cred că va apărea prea curând un competitor pe măsura lui.

Langa Desire-ul meu

Langa Desire-ul meu

Toate detaliile si comentariile sunt pe mobbi.ro.

Telefoane cu Android – 30 octombrie 2010.

Gama high-end eMag EvoMAG PCfun Marketonline Oktal QuickMall
HTC Desire HD 2.640 lei 2.524 lei
2.663 lei NU
2.527 lei NU
HTC Desire Z 2.410 lei 2.299 lei
2.428 lei 2.299 lei 2.304 lei NU

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus