un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O luam de la capat

3 Nov 2010  ·

AUTO  ·

3 comentarii

Pe Golful 6 din imagine scrie că poate fi cumpărat de la 10.899 euro, preţ fără TVA şi prin REMAT, adică mai duci şi trei cupoane de câte o mie de euro fiecare de la trei rable casate. Ne păcălim singuri. Maşina costă 13.514 euro cu TVA şi 16.514 euro dacă nu ai şi cupoane Remat să dai. Preţ de pornire.

Nu-mi ziceţi că unora le pasă de preţul fără TVA, că poate iau pe firmă. Cei în situaţia asta nu cauta maşini în mall şi oricum sunt capabili să extragă singuri TVA-ul dintr-un preţ de larg consum.

Ne păcălim singuri. Credeam că s-a trecut de etapa “uite cât de uşor poţi cumpăra” atunci când s-a văzut necazul creditelor date prea uşor, al ratelor prea mari, al returnatului maşinilor la firma de leasing şi al cumpăratului de plasme, nunţi, apartamente, frigidere şi orice altceva doar pentru că se puteau lua “cu buletinul” şi nu te întreba nimeni “bă dar un plan real să dai banii înapoi ai?”. Golful astfel pus la vânzare ne întoarce exact în acea situaţie, convingându-i pe mulţi că au nevoie de un credit micuţ când de fapt unul mai mărişor le este necesar. Dar odată ajung la bancă, ce mi-e 300 de euro rată pe lună faţă de 200?

Am auzit acum o știre că de la anul se vor putea da 5 cupoane remat, nu trei ca până acum. O să fie Golful începând de la 8.899 de euro, mai ieftin decat Loganul. Ba chiar ar putea să aibă un preț de pornire de 6.500 de euro*

*fără TVA, cu 5 cupoane Remat, fără roți, doar un scaun, fără casetofon, covorașe, mochetă, doar 3 becuri, nevopsit, finisaj în tablă natur.

    3 comentarii

  1. * vand Golf superoferta, 6000 de euro, la rosu. :D

      (Citează)

  2. genial, Radule :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus