un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Playboy Romania, revista suprema

20 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Acum o lună mă plângeam de nivelul slab al revistei Playboy România, în care nu reuşesc să atragă la dezbrăcat şi fotografiat vedete româneşti, în ciuda faptului că la noi în ţară sunt o grămadă de pipițe care vor doar să se bage în seamă [Româncele din Playboy]. Revista este plină de reclame deghizate (sau nu) în conţinut, dar şi-a uitat scopul de la care a plecat.

Numărul de noiembrie dă iarăşi în petec. Nu există nici o româncă în paginile sale, iar vedetă de pe copertă este Kim Kardashian într-un pictorial apărut ÎN 2007 în ediţia americană. Acesta e nivelul nostru, poze de acum trei ani cu o vedetă care la noi în ţară nu înseamnă mai mult decât “una cu fundul mare”. Puteţi compara fotografiile din Playboy-ul românesc cu cele din Playboy-ul american 2007.

    6 comentarii

  1. Cine dracu cumpara asa revista eu nu cumpar mimic ce inseamna presa in rromania … totala pierdere de timp/bani …

      (Citează)

  2. Mi-aduc aminte ca la un moment dat au fost poze cu cele de la Candy. Mmmmm, bonbons!

      (Citează)

  3. Mai sunt si produse bune in presa romaneasca, dar dispar sau se pierd.
    A fost odata Academia Catavencu, a fost Tabu, a fost FHM bun, a fost Playboy la inceput, este TopGear.

      (Citează)

    • Catavencu si Top Gear n-am citit, dar FHM ce-avea asa bun? Erau cam la fel si ei, niste pictoriale cu necunoscute, glume, reclame, lifestyle, dar nu vad unde era diferenta fata de Playboy RO.

        (Citează)

  4. Eu am citit FHM de la prima aparitie pana acum vreo 2-3 ani cand a inceput sa ma plictiseasca rau. Mi-a parut ca au venit cu ceva nou in presa pe care o stiam eu atunci, aveau articole interesante si scrise foarte amuzant.

      (Citează)

  5. Avem o tara plina de doamne ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus