un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Romancele din Playboy

17 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Este o ironie a sorţii că, într-o ţară cu atâtea prostitu vedete de televiziune, cântăreţe, prezentatoare, asistente, meteoiste, femei mondene şi iubite de fotbalişti, revista Playboy este la pământ atunci când vine vorba de pictoriale.

Care o fi explicaţia? Avem multe vedete de carton, apărute doar pentru a-şi găsi pe unul cu bani care să le ducă în cluburile de fiţe şi să le cumpere maşini de lux. Avem şi vedete deja lansate pentru că au ştiut unde să presteze, au luat situaţia în propriile mâini, au dat din gură şi în schimb au cerut celebritatea. Şi au ajuns celebre.

În reviste nu apare nici una, deşi îmi închipui că Playboy le curtează. Fie nu vor să se dezbrace pentru cei 5.000-10.000 de euro pe care îi pune la bătaie Playboy (păi ce-i aia, abia de-un Vuitton?) fie au ele tariful mult prea mare şi nu le convine ideea. Nu vor să le poate vedea goale orice meltean, pentru doar 10 lei la tarabă, că altfel se supără omul care a dat un BMW X6 pentru în principal acelaşi lucru şi doar ceva extra adăugat.

Să luăm Playboy-ul de noiembrie ca exemplu. Vedeta lui este Andreea Popa, prezentată ca având nivelul 65 în Farmville (potoleşte-te, erecţie!), a evoluat în emisiunea În Puii Mei şi a apărut în reclame TV. Arată bine, foarte bine chiar şi asta nu i-o poate lua nimeni, dar sunt mii altele ca ea în ţară. Playboy a fost întotdeauna despre vedete, dar româncele nu par a fi dornice de paginile revistei, nici măcar acolo unde nu e nevoie de vedete: celelalte femei din revistă, “umplutura” ca să zic aşa, sunt din Africa de Sud şi din Polonia. Înainte de asta, vedetele noastre au fost Andreea Necula, Nicoleta Macarencu, apoi Anelise, Iulia, Florentina şi Silvia într-un pictorial pe terenul de fotbal. A auzit cineva de ele până acum?

Foto: Playboy România.

    4 comentarii

  1. Da, frate, măcar Abramburica să apară în Playboy…

    De când au apărut prima dată iubitele astea de fotbalisti în revistă, femeile cât de cât interesante au început să nu mai vrea să pozeze goale. Mi-e teamă că nici nu li se mai pare artă.

      (Citează)

  2. i see boobies, i see beaver, i see hope

      (Citează)

  3. Silence, bă, you ll spooke ’em.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus