un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La vanatoare de produse in Auchan

1 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

O nouă vizită în Auchan, o nouă listă de produse bizare.

Iei două flacoane de săpun lichid şi primeşti gratuit un steag al României. Doar curat pe mâini ai voie să fluturi drapelul!

Noroi de la Marea Moartă.

Rom tabletă.

Deodorant şi aftershare… Solo! Eu aveam impresia că te dai cu parfum şi aftershave ca să fii mai atrăgător şi mai interesant, că aşa ne învaţă reclamele. Dar cu unul pe nume Solo… ce crezi că te aşteaptă? Desigur, e posibil să fie gândit să te dai cu el în palmă, pentru o plăcere sporită în acele momente… solo. E de mai multe tipuri, ca sa nu te iriți de la umezeală, cel din imagine fiind varianta Ocean, dar există și un Artic, cu poza unui schior pe cutie.

Şi favoritul meu, şamponul cu bere. De două tipuri chiar, inclusiv cu drojdia berarului. Chiar vroiam să mă dau cu drojdia berarului în cap.

Cu alte ocazii: gelul de păr Survivor, sucul de trandafir și bicicleta cu motor făcută printre animale moarte.

    5 comentarii

  1. Razi tu, dar drojdia de bere are efecte benefice asupra pielii. Plus, namolul are o gramada de minerale, iar cel de la marea moarta e super cunoscut pentru efectele sale. Nu te mai minuna atat.

      (Citează)

  2. @ioana – nu ne dai si noua niste link-uri catre studii efectuate de organizatii credibile cu privire la efectele alea benefice? Ca sa stim.

      (Citează)

  3. Tableta de 100g Rom se gaseste in Auchan de 2 luni jumate :)

    Si eu vazusem intr-o vreme si paine cu bere, dar in cora… sa caut poza :)

      (Citează)

  4. asta era painea cu bere :)

      (Citează)

  5. @Ana si era buna?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus