un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ehm… cica e sticla de suc

23 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Să nu vă aud urlând “de ce n-ai zis că e NSFW?!?!” pentru că 1) postul e programat să apară la ora 19 şi dacă la această oră încă eşti la muncă, atunci ai tot dreptul să te uiţi la porn şi 2) nu e nsfw. Ce vedeţi în imaginea de mai jos, deşi par a fi nişte dildo-uri medium-size, colorate special în ediţia “el şi ea”, sunt de fapt sticle de suc.

Twist and drink se cheamă şi au fost cumpărate din Profi. Menţionez că nu au fost cumpărate pentru a fi băute (şi nu, nici pentru a fi băgate în diverse locuri), ci doar pentru a le pune pe blog; asta v-o zic aşa, ca să vedeţi cât ţin la voi şi cât de mult încerc să găsesc noi astfel de lucruri minunate în lumea care ne înconjoară.

Cum e sucul, ziceţi? Nu ştiu, mi-e teamă să-l beau. Cel albastru e o combinaţie de mere şi fructe de pădure. Ciudată combinaţia, eu nefiind genul care de obicei să mușc dintr-un măr și să mă găsesc zicându-mi “bă ce-ar merge și niste zmeură acum!”. De obicei sunt deschis la lucruri noi (wink wink fetelor!), dar problema aici ar fi că sucul e incolor! Deci mere + fructe de pădure = incolor! Sau albastru ca sticla şi atunci nu-mi dau seama, dar nici asta n-ar fi bine. Desigur, veţi spune că incolor înseamnă că măcar n-are colorant și deci e de bine. Eu voi răspunde zicând că în acest caz mă duc să beau un Sprite, un suc foarte natural, nu?

Pe cel roz, de zmeură, nici atât nu-mi vine să-l încerc. Suc de zmeură, ce naiba e aia? Câte tone de zmeură să storci pentru suc, chiar şi din acela cu 0,25% suc real? În plus, tocmai am luat acum sticla în mână ca să-i văd culoarea în lumină, m-am uitat la ea și primul gând a fost “bă ce seamănă cu un dildo!” şi am pus-o la loc pe birou, de teamă să nu intre chiar atunci cineva peste mine şi să mă găsească cu ea în mână în miez de noapte. Poţi să explici oricât că e doar suc, nu te va crede nimeni. “Da frate, ştim, e suc natural şi foarte bun la gust, doar de asta ai cumpărat sticla aia cu formă bizară. Hai, lasă-ne, du-te și ‘bea-l’ singur în camera ta“.

Ştiţi ce e mişto să faci cu o sticlă din asta? Să i-o dai unei fete şi să-i spui cu vocea ta cea mai sexy (dacă eşti inginer, e vocea aia cu care explici cum funcţionează un tranzistor sau ce e un pointer), zâmbind şi făcându-i cu ochiul în timp ce-i zici “ţine-o caldă pentru mine, vin imediat“. După care pleci şi o laşi uimită, cu un dildo în mână. Mergi în zig-zag, ca să fii mai greu de nimerit când aruncă după tine.

    8 comentarii

  1. Dupa “De obicei sunt deschis la lucruri noi”, in mod natural urmeaza “wink wink, baieti”, mai ales ca sticlele nu cu niste dildouri seamana, ci cu niste butt-plugs.

      (Citează)

    • @nashu: intre noi fie vorba, si mie mi se par ca seamana cu niste butt-plugs, dar am zis sa nu alung toate cititoarele blogului. E suficient o data sa-ti scape niste termeni mai bizar cand vorbesti cu colegii la o bere si un an mai tarziu inca se uita bizar la tine 3 etaje din firma. Nu c-as sti cum e… zic asa… din auzite.

      @waven: sefu, sper ca lucrezi la incarcat marfa la raft sau ceva si de asta le stii asa bine, altfel devine tot mai ciudat :P

      @Dragos: “what they will put in them? my ass!”. Nu, e invers :D

        (Citează)

  2. Dacă nu mă înșel mai există și o variantă verde și una galbenă. Și să știi că fetele chiar sunt topite după așa ceva. În special cele de 2-3 ani :)

      (Citează)

  3. Si scrie : “Fara coloranti !” Dar in rest you know what they put in them :D .So you know what they will put in them ! #healthy ? my ass !

      (Citează)

  4. Pentru cititoarele feminine (sic) ale acestui blog, sa stiti ca butt plugs sunt, dupa cum le zice si numele, niste conectori (sau mufe, ca doar e blog tehnicesc) universali: tata-mama sau tata-tata.

    Daca stiati dinainte ce sunt butt plugs (wink wink), un numar de telefon aveti?

      (Citează)

    • Taci ca am gustat sucul. Mi-am facut curaj si am luat o gura din fiecare. Ala albastru e foarte dulce, dar cred ca ar prinde la copii. Nu stiu cum il fac atat de dulce fara indulcitori, dar ma rog… Cel roz e groaznic.

        (Citează)

  5. Ah, deci sunt sculele lui Pedo Bear.

      (Citează)

  6. suucul eeste suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus