un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De la greva foamei la blog

20 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Cristiana Anghel, învăţătoarea din greva foamei, refuzată apoi ca învăţătoare tocmai de părinţii celor cărora le-a stricat începerea şcolii prin greva ei, şi-a făcut blog chiar pe site-ul Antena 3: Arcadia se cheamă şi până acum n-a zis nimic interesant. Se pare că e mai uşor să nu bagi mâncare în gura decât să-ţi exprimi nemulţumirile şi protestele în scris.

Presimt cel mult încă doua posturi și se închide totul.

    4 comentarii

  1. Nu mai este greva foamei ce era o data…Cam trist subiectul si esecul…

      (Citează)

  2. Daca mai lasa poza cu ea din dreapta, sigur nu intra cineva sa citeasca.

      (Citează)

  3. maine poimaine o sa “doarma” pe la televiziuni non-stop ca si Tatoiu. poate si-a gasit vocatia, de meseria de dascal probabil s-a plictisit, vrea ceva mai spicy. :D

      (Citează)

  4. Tocmai i-ai facut o reclama care o va face sa mai scrie inca vreo 2-3 posturi. Eu unul nu voi intra pe acest blog deloc, pur si simplu nu ma intereseaza ce ar mai avea de spus o astfel de femeie. Recunosc ca nu sunt solidar cu gestul sau si nici cu discursul sau care mi s-a parut intotdeauna patetic. Totodata povestea prin care a fost convinsa sa iasa din greva foamei de nush ce popa sau patriarh imi intoarce stomacul pe dos. Eu unul nu pot suporta astfel de telenovele de 3 lei. Sa nu intelegeti din asta ca am vreo afinitate cu puterea actuala, care de asemenea ma dezgusta si ea. From my HTC Desire.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus