un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nestea de portocale

25 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Da, de portocale. Pun pariu că nu ştiaţi că există. Nici eu, până când l-am văzut azi la Backwerk. Nu mi-a plăcut la gust… parcă portocalele nu sunt făcute pentru ice tea, dar mai interesant este că scrie pe sticlă că poţi şi să-l încălzeşti şi să-l bei ca pe ceai cald. Uitaţi-vă după dopul alb.

    6 comentarii

  1. Cred ca-i cel mai naspa Nestea. Oricum, cum suna Hot Ice Tea? :)

      (Citează)

  2. nestle este un concern care nu vede nici o problema in a folosi componente manipulate genetic in produsele sale

    asta in caz ca intereseaza pe careva

    “mult iubitul” danone apartine tot de nestle

    mai jos o lista cu marcile care apartin de nestle:

    http://www.rund-ums-baby.de/forenarchiv/aktuell/Nestle–wens-interessiert_4237.htm

    e cazul sa va mai trziti un pic

      (Citează)

    • Dar Danone nu e in lista aia :D

      Nestle are ceva mai multe probleme decat manipulari genetice, au fost dati in judecata pentru lucruri mai serioase. Mie nu poti sa zic ca-mi pasa, nu e treaba mea sa fiu politistul mancarurilor.

        (Citează)

  3. lista, dupa cum se poate vedea, a fost postata candva in 2005
    era numai un exemplu pentru cititorul roman, ca poate fi nestle acolo unde nu scrie nestle
    si ca ar trebui sa se intereseaze mai mult despre asta

    in ceeea ce priveste faptul ca “nu te intereseaza”, ma dezamagesti un pic
    te credeam mai dezghetat, de asta mi-am si permis sa las mesajul respectiv
    si doream sa sensibilizez prin asta pe eventualii cititori
    se pare ca insa romania si romanul in sine sunt condamnati pe vecie de acest “mie nu-mi pasa caci aparent nu ma priveste”,.. caci similara este problema si in politica, si in mizeria de pe strazi, criminalitate, huligansim rutier, etc

    pacat

    alimentele manipulate genetic (multe), duc la boli grave, cel putin la sobolanii de laborator, oamenii vor afla pe pielea lor asta cand va fi probabil prea tarziu
    plantele manipultate genetic pot infesta foarte repede si culturile normale prin incrucisari prin polenizare. nu mai vorbesc de saracirea pana la desfiintare a micilor agricultori din tari subdezvoltate sau in curs de dezvoltare de catre concerne ca monsanto. plantele manipulate genetic nu se mai reproduc prin seminte, pentru o noua recolta, agricultorul este silit sa cumpere material nou, nu-si poate folosi semintele din recolta proprie etc..

    ma rog,.. numai cateva aspecte spicuite la repezeala, pin pacate, te cred ca nu te intereseaza, asa precum probabil pe majoritatea din tara aia sarmana

    sa traiti bine!

      (Citează)

  4. fake

      (Citează)

  5. L-am vazut acum o saptamana cand aprovizionam frigiderul de la munca.Abia azi mi-am cumparat si eu si pot spune ca are un gust ok,dar tot cel de lamaie sau piersici e mai bun :D Nu-i asa?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus