un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Milka Jaffa Cake

12 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Milka prăjituri cu jeleu de portocale. Au abordat şi ei acest produs, probabil deoarece concurența avea succes. Găsit în Auchan.

Am vrut să iau şi acest Kinder Maxi King a cărui reclamă uriaşă era în mijlocul galeriei comerciale.


Din păcate, raftul arata de parcă l-ar fi cotropit turcii sau s-ar fi luptat două galerii de fotbal acolo. N-am găsit nici o bucată. Auchan fail!

***

    12 comentarii

  1. ChocoJaffa de la Milka nu imi trezeste niciun interes, poate pentru ca din start nu ma incanta ideea de jeleu + ciocolata. Ori una, ori alta…

    Iar Kinder Maxi King pot sa iti spun ca e al naibii de bun. Dupa ce o sa mananci, o sa intelegi de ce arata raftul ala asa… :)

      (Citează)

  2. Au si cu jeleu de portocale. Ce mi-a placut la ele a fost faptul ca sunt cu ciocolata Milka (evident!), care e mai cremoasa decat ciocolata folosita la alte variante de jaffa cake. Iar faptul ca gustul jeleului a compensat gustul de alune care se simte de obicei in ciocolata normala Milka iar a fost o chestie care mi-a placut. Strict la capitolul jeleu, imi place mai mult gustul jeleului din varianta de la Ulpio.

      (Citează)

  3. deci fii atent! daca gasesti maxi (au la Mega Tineretului) ia cate poti. nu o sa le mai lasi din mana!

      (Citează)

  4. testat azi la pranz produsul 1, varianta cu zmeura …. scump da’ bun !

      (Citează)

  5. @miluch: De unde? Intreb pentru ca mie nu mi se pare asa scump. In Auchan erau cu 3.5, in cora cu 3.85, in conditiile in care jaffa cakes Pim’s sau Ulpio sunt la 3-3.4 tot in hipermarketuri. Si Tago la 3.5 (doar ca Tago au fost cele mai proaste produse de genul asta pe care le-am incercat). Sigur ca gasesti si la jumatate de pret, de exemplu in Kaufland au o marca proprie numita Katy si pentru pretul ala sunt decente, chiar daca nu sunt ca Ulpio, Milka sau Pim’s.

    PS & offtopic: circuitu’ de F1 din Coreea a primit “binecuvantarea”

      (Citează)

  6. Da. Asta am vrut sa scriu si eu in primul comentariu, nu stiu ce-a fost in capul meu de am scris tot portocale.

      (Citează)

  7. dap, e si cu zmeura, astazi au disparut. E un magazinel mic calea Buzesti colt cu Occidentului, de acolo le-am luat. La 5,00 lei dati-mi voie sa le consider cel putin scumpe, da’ sunt asa delicioaseeeee …. :))

      (Citează)

  8. Duminica am fost in Auchan si am vazut ca au aparut:
    – Jaffa Cakes marca proprie cu jeleu de lamaie;
    – cicolate marca proprie Auchan: cu portocala, cu mousse de ciocolata neagra, cu mousse de ciocolata cu lapte & altele care nu m-au interesat;

      (Citează)

    • Nu prea am incredere in astea marca proprie pentru ca sunt un fel de “produsul cel mai ieftin”.

      De exemplu biscuiti cu ciocolata deasupra. Cei de la Milka sunt super marfa “as manca non-stop” de buni. Cei marca MEga Image sunt de aproape doua ori mai ieftini, au aceeasi forma, dar ciocolata nu are acelasi gust si nu se compara deloc.

        (Citează)

  9. #1 Carrefour, Auchan, Mega Image, cora, real,- toate au si o “marca cea mai ieftina” (1 pentru Carrefour, Winny pentru cora, 365 pentru Mega Image, Tip pentru real,- si chestia aia cu sigla “thumbsup” pentru Auchan).

    Dar au si produse marca proprie pe care scrie clar numele magazinului (ma rog, in cazul Mega Image scrie Delhaize) si alea de obicei sunt mai de calitate decat produsele medii din aceeasi categorie. Si mai scumpe. Cel putin la capitolul ciocolata cora au niste tablete foarte ok pentru pretul la care sunt (sub 7 lei/ 100g): cu crema de zahar ars, 150g la 7 lei; cu nuci pecan, 200g la 11 lei; simpla cu lapte, doar din ingrediente bio, 100g la 6.49 lei. Logic ca nu se compara cu ciocolate de genul Zotter, Michel Cluizel, Rausch sau chiar Lindt. Dar sunt peste majoritatea tabletelor Milka. Am incercat si o tableta cu crema cioco si boabe de cacao din Auchan si e bunicica. Nu se compara cu tableta similara pe care o aveau Lindt acum vreo 5 ani, dar e ok-ish.

    #2 Jaffa Cakes Milka vs ce se gaseste in Mega Image
    In aceeasi zi de cumparaturi am Jaffa Cakes:
    – cu jeleu de portocale de la Milka (147g) la 3.99 lei – toate componentele miros frumos, jeleul se rupe frumos cand trag de extreme, nu e elastic, nu atat de gros pe cat promite poza dar e destul acolo, au intr-adevar cea mai pufoasa si mai buna baza (cake part) si cea mai buna ciocolata la capitolul textura, jeleul e ok;
    – din Mega Image de la Delhaize cu jeleu de visine si ciocolata alba (150g) la 4.89 lei – miros foarte puternic de visine de cum e deschisa cutia, gustul de visine e si el la fel de intens, jeleul e suficient de gros si de un rosu puternic, baza e ok, stratul de ciocolata (placuta, suficient de cremoasa) e ceva mai gros;
    – din Mega Image 365 cu jeleu de portocale (300g) la 6.79 lei – nu arata asa grozav, baza pare uscata la prima vedere si chiar e putin uscata, dar nu chiar asa cum m-am temut cand am vazut-o initial, mirosul de portocale e puternic, jeleul e suficient de gros, se rupe frumos si usor, e bun la gust;

    Deci sunt de acord cu ce ai zis daca compari Milka cu 365. Nu si daca compari cu Delhaize. La capitolul baza si ciocolata prefer Milka, dar la capitolul jeleu (principala componenta pentru care cumpar produsul) prefer Delhaize.

    [Nu ma intreba cum de imi amintesc toate astea sau ce caracteristici avea fiecare din cele douazeci de chitari pe care le-o folosit careva la vreun concert sau o tona de detalii din desene animate sau ce s-a intamplat intr-o cursa de F1 de acum 12 ani… dar am mereu nevoie sa pun pe cineva sa ma sune ca sa detectez pe unde imi e telefonul si pierd zilnic cel putin jumatate de ora cautandu-mi cheile prin casa…]

      (Citează)

    • O sa incerc si eu marca Delhaize atunci.

      Cat despre uitat si amintit, mi se pare normal sa stii minte toate detaliile acestea, dar nu unde ti-ai pus cheile. In viata retii lucrurile importante :P

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus