un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La deschiderea noului magazin Sony Center din Unirii

24 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am ajuns la deschiderea noului Sony Center din magazinul Unirii, aflat la etajul doi, fix în centru lângă scările rulante. E cel mai mare magazin din ţară şi are peste 800 de produse Sony, inclusiv un televizor 3D de 60 de inci diagonală, camerele NEX-3 şi NEX-5, laptopurile Vaio, seria Walkman, camere video şi foto de diverse alte tipuri (cele video au ajuns obscen de mici), seria Walkman şi tot felul de accesorii.

Mi-a plăcut design-ul, în alb şi negru şi cu produsele expuse pe masă, nu în spatele unor vitrine. E şi acea senzaţia de “au de toate”, aşa cum trebuie să fie într-un magazin al celui mai important producător de echipamente multimedia din lume.

Apropo de asta,  magazinele Sony Center nu sunt ale firmei Sony aşa cum probabil cred mulţi, ci aparţin firmei New Link, parte a unui grup de firme pe care nu l-am identificat. Sunt doar buni parteneri cu Sony, având în vedere vechimea de 15 ani pe piaţa noastră a acestui lanţ de magazine.

  3 comentarii

 1. Dar seria Walkman nu au ?

    (Citează)

 2. Am inteles. O aveau expusa de doua ori…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus