un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alo, perucaaaa!

24 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Am văzut-o ieri pe Sînziana Buruiană la Acces Direct. A declarat că s-a vopsit brunetă pentru a găsi mai uşor de muncă în domeniul imobiliarelor, pentru că blondele nu sunt văzute bine la chestii serioase.

Alo! Antena 1! Nu suntem proşti! Se vede de la o poştă că aia e o perucă brunetă. Aşa face Simona Gherghe emisiunea, inventând ştiri acolo unde nu sunt, mai ceva decât tabloidele de scandal. Felicitări, un nou prag al profesionalismului a fost atins.

Cine e Sînziana Buruiana? O bunăciune incredibilă cu care m-am fotografiat cândva la un salon auto. Iată imaginea mai jos. Abia acasă am văzut că în spatele nostru era un ditamai Lamborghini-ul, dar acolo nu-l observasem, fiind oarecum distras de… altceva.

    8 comentarii

  1. Te-ai fotografiat cu vedeta şi nu ai simţit că ţi s-a schimbat destinul?
    La întrebarea “Cine e Sânziana Buruiana?” cred că răspunsul se găseÅŸte chiar în întrebare, ÅŸi nu e “Sânziana”. :)

      (Citează)

  2. Cine era ala in treling care o tinea de umar?

      (Citează)

  3. Da… Se vede ca era un pic mai tanara si mai ales neatinsa de mainile plasticianului. Acum se cunoaste “lucratura” de la buze. E frumoasa si “curata” in poza de aici.

      (Citează)

  4. Ce ochi rosii mari are… :)

      (Citează)

  5. nea_buruiană

    24/09/2010 la 4:17 PM

    Da’ chiar, cine-i fraieru’ în trenic ?

      (Citează)

  6. Bunaciune?!?! wtf. Poate vrei sa zici ERA o bunaciune. Am vazut-o la protv la serviti va rog, o burta dizgratiosa care mi-a taiat…. pofta de mancare.

      (Citează)

    • Fraierul in treinic eram eu, evident, dar n-am vrut sa ma laud la modul “uite ba ce poze am cu vedeta asta cu tate mari”, pentru ca am trecut de perioada aia a vietii, asa ca m-am sters discret. Sau aveam o freza ciudata. Alegeti voi explicatia care va convine.

        (Citează)

  7. Mi se pare că astăzi cei de la Abces direct (aşa le spun eu) au făcut o serie de miştouri cu privire la împăcarea dintre Liviu şi tipa aia, parcă Adelina se numeşte, spunând că este o chestie regizată. Am prins la final când Lis (fostul primar al Bucureştiului) era cu nevastă-sa iar aceasta era machiată ca şi cum ar fi lovită iar la sfârşit au şters machiajul.
    În fine, era o făcătură de a lor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus