un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs mare pe mobbi.ro cu premiu un HTC Wildfire

23 Sep 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Intraţi pe mobbi.ro pentru toate detaliile privind participarea la concurs, dar, pe scurt, dau ca premiu, împreună cu HTC România, un smartphone Wildfire şi nu orice model, ci cel alb, care este unic în România, fiind importate doar cele maro până acum. Dă Like paginii HTC România de pe Facebook, lasă un comentariu pe mobbi.ro şi îl poţi câştiga.

Arată super mişto pe alb-argintiu, mi-ar fi plăcut să fie şi telefonul meu aşa. Mă întreb în ce culori apare viitorul Desire HD, în afară de maro-ul deja tradiţional.

Rămân recunoscător celor ce răspândesc vestea acestui concurs prin orice mijloace disponibile.

    8 comentarii

  1. Tare. Felicitari pentru concurs.

      (Citează)

  2. avand in vedere ca multi s-au inscris in concurs cu nick-urile de bloggeri sau pseudonime cum verifici daca au dat like la HTC ?:)

      (Citează)

  3. Bravo! Arata frumos pe alb-argintiu. Am vazut si pe negru la cineva care l-a luat din Asia, dar parca pe alb e mai interesant.

      (Citează)

  4. Si eu sunt curios cum se face corelarea dintre comentariul de pe mobbi.ro si like-ul de pe facebook! ??

      (Citează)

    • Pe Facebook se poate adauga o alta adresa de email. Daca va castiga cineva in aceasta situatie, in mod sigur se va gasi o metoda pentru a verifica persoana.

        (Citează)

  5. Am vazut ca multa lume a umplut pagina de facebook HTC Romania cu motivele pentru care si-ar dori ei acest telefon. Sper ca ei au inteles gresit regulile concursului, nu eu! :)

      (Citează)

    • Eu am scris destul de clar ca trebuie sa lase un comentariu pe mobbi.ro. Ma asteptam sa fie si oameni care lasa pe Facebook, nu poti evita asta. HTC Romania a postat de mai multe ori ca nu trebuie facut asa… nici un rezultat. Efectul de turma e prea mare.

        (Citează)

  6. Chiar sunt curios cum se prezinta telefonul, cine stie poate da Domnu’ :)) P.S. : Thumbs up pentru casuta cu ID de Twitter.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus