un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A venit fotocartea Cewe

23 Sep 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

22 comentarii

V-am povestit aici cum am comandat o fotocarte la CEWE, prin eMag, utilizând software-ul de customizare. Astăzi mi-a fost livrată şi recunosc cu mâna pe inimă că e superbă!

Am ales hârtie fotografică, nu cea obişnuită, şi cred că de aici e diferenţa. Costă cu vreo 10-20 de lei în plus, dar merită diferenţa, fiecare pagină este perfect printată, culorile sunt excelente, coperta este tare, solidă, conţine textul ales de mine (“Spania 2010”, mic şi simplu), la fel ca şi cotorul cărţii.

Trebuia să fi pus fundal pe mai multe pagini, deoarece acelea arată cel mai bine. Am arătat-o mai multor persoane astăzi şi toate comentariile au fost la modul “vai cât de mişto e albumul acesta! Unde l-ai făcut?”, în loc să laude fotografiile mele excelente. Varianta aceasta costă 154 de lei cu tot cu livrare, e o fotocarte pătrată cu 26 de pagini de hârtie fotografică și am aranjat în ea mai mult de 60 de fotografii.

    22 comentarii

  1. Ai aflat pana la urma ce se intampla cu pozele pe care le trimiti?

      (Citează)

    • Da, e ceva scris pe site-ul lor oficial, ca pastreaza inca 6 saptamani totul in caz ca vrei sa mai comanzi una identica. Banuiesc ca apoi le sterg. In functie de marimea cartii poti sa le trimiti niste fotografii de rezolutie mai scazuta, daca de asta te temi.

      Cum ti se pare cartea? N-am stiut cum sa o fotografiez ca sa iasa si mai bine in valoare culorile si hartia.

        (Citează)

  2. Pai ma gandesc sa comand si eu una sa vad ce iese. Din poze pare sa arate bine. Ce mi-ar placea e ca in paginile in care ai background, pozele suprapuse sa aiba chenar. O sa ma joc in aplicatia respectiva sa vad ce si cum.

      (Citează)

  3. Mie unul mi se pare o realizare modestă pentru prețul ăsta. Dar asta nu înseamnă că nu e ok, având în vedere modul în care se perfectează comanda și că faci totul din fotoliul de acasă.

      (Citează)

  4. In cat timp ai primit cartea? Eu am facut comanda prin Domo, incerc sa ii contactez pentru a afla daca ajunge de Craciun si nu reusesc sa dau nicicum de ei :(

    La email nu primesc raspuns si la telefon nu raspunde nimeni, indiferent de ora (0356424424). Dureaza? Sa caut alt cadou?

      (Citează)

  5. Am comandat si eu pe 15 decembrie o fotocarte pe hartie fotografica, cu ridicare de la Cora si abia a ajuns acum vreo 2 zile (deci cu 2 saptamani intarziere).
    La telefon raspunde, dar trebuie sa insisti. Oricum nu te ajuta cu nimic – o sa-si ceara scuze de intarziere si o sa te minta ca se intereseaza de comanda ta si vei fi sunat.
    Iar la e-mail nu raspunde nimeni – este o bataie de joc.
    Eu mi-am facut o gramada de nervi cu cei de la Cora si am pierdut peste o ora pentru a ridica fotocartea, pentru ca nu gaseau pretul, codul de bare era gresit sau invalid si nu-mi puteau incasa; apoi -dupa jumatate de ora de asteptat in care a trebuit sa trag de ei sa scorneasca un pret- mi-au solicitat un pret mult mai mare decat cel la care am plasat comanda (144 lei in loc de 102). A mai durat jumatate de ora de discutii pana i-am convis ca pretul este gresit – dar chiar si asa mi-au incasat “transferul” de 3 lei de 2 ori (el era de fapt inclus in cei 102 lei, dar mi l-au cerut in plus).
    Carte arata bine, dar prestatia celor de la CEWE si de la CORA este atat de jalnica, incat nu am cuvinte sa-mi exprim nemultumirea.

      (Citează)

    • In principiu, din ce am observat, totul merge bine la comandat si executat, dar cand e vorba de livrare, ambalare, etichetare… e un mister totul.

        (Citează)

  6. Acum abia am realizat ce s-a intamplat. Cora a marit foarte mult preturile la fotocarti – cam cu 40%- si au vrut practic sa-mi aplice marirea de pret retroactiv, la o comanda anterioara – o mare magarie.
    Dar nu toti distribuitorii CEWE au aceleasi preturi. La Turbo Foto si pozele si fotocartile au preturi mai decente (tot la cewe se fac).

      (Citează)

  7. Daca nu va descurcati cu aplicatiile puse la dispozitie de CEWE prin diversii sai parteneri, va astept pe http://www.albumisim.ro, unde va facem noi designul, economisindu-va astfel cateva ore de munca.

      (Citează)

  8. Va rog imi dati si mie numarul celor de la CEWE ? Am comandat acum vreo 4 zile si as vrea sa stiu cand vine. Am comandat prin Auchan Timisoara.

      (Citează)

  9. Incerc de ceva timp sa comand o fotocarte, am sunat si la cei de la Turbo, prin care vreau s afac aceatsa comanda. Am editat cartea asa cum doresc sa arate, insa nu reusesc sa plasez comanda. In momentul in care apas pe cosul de cumparaturi apare o fereastra in care scrie:

    Terminarea editarii
    Pune in cos
    Salvare
    Produsele salvate le puteti incarca cu butonul deschidere.

    Bifez pune in cos si nu se intampla nimic. Incerc in meniul de sus Cosul de cumparaturi, apare aceeasi fereastra, nimic. Incerc pagina principala, acelasi lucru. Am muncit de mi-au satir capacele la cartea astea si acum nu reusesc sa o comand. Cei d ela Turbo mi-au spus ca trebuie sa schimb rezolutia la calculator, ca nu vad fereastra intreaga. Sincer ma indoiesc, am incercat si asta.

    Pe de alta, parte, daca deschis un poiect nou si il adaug in cosul d ecumpataruri, apare o fereastra care spune ca nu sunt fotografii incluse si ma intreaba daca sigur vreau sa plasez comanda si culmea, functioneaza. Am incercat sa editez de aici, dar tot nu ajung nicaieri. Chiar mi-ar folosi un sfat. Multumesc

      (Citează)

  10. Buna! Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album cu pozele de la nunta.
    As vrea sa stiu daca hartia fotografica din interior este si cartonata? Sau este hartie foto normala?

      (Citează)

  11. Salut!Am comandat si eu o fotocarte si trebuie sa ma duc zilele astea sa o ridic de la Carrefour Express.Tu unde ai fost sa o ridici,la biroul Relatii Clienti?

      (Citează)

    • Eu am comandat-o prin eMAG si am luat din showroomul eMAG, asa ca nu stiu de Carrefour. Dar sigur o gasesti pe acolo, stie cineva sa te indrume.

        (Citează)

  12. Alina daca te mai intereseaza o fotocarte ,ma poti contacta: cristina@xms.ro (sau alte persoane interesate de fotocarti)
    Noi colaboram cu o firma specializata in fotocarti de o calitate superioara a ceea ce se discuta aici;coperta standard din piele+diferite optiuni; in plus imprima si pe hartie metalica.Noi va oferim gratuit grafica-aranjarea in pagina cu diverse colaje profesionale- si inscriptionarea numelui pe coperta.

      (Citează)

  13. daca te mai intereseaza o fotocarte ,ma poti contacta: cristina@xms.ro (sau alte persoane interesate de fotocarti)
    Noi colaboram cu o firma specializata in fotocarti de o calitate superioara a ceea ce se discuta aici;coperta standard din piele+diferite optiuni; in plus imprima si pe hartie metalica.Noi va oferim gratuit grafica-aranjarea in pagina cu diverse colaje profesionale- si inscriptionarea numelui pe coperta.

      (Citează)

  14. Eu amcomendat prin wmag o fotocarte si mi-au trimis intradevar una dar nu cu pozele mele! ma chinui de 2 zile sa dau de ei si degeaba! cam ce e de facut?

      (Citează)

  15. Salut! Spunemi te rog cum sunt paginile(crtonate sau nu)?Ai codu de bare tiparit pe spatele albumului?Lasami un mesaj pe adresa mea huma_emi@yahoo.com.Salut!

      (Citează)

  16. Am comandat si eu 3 fotocarti, de la diferite companii, si de la cewe si de la print-foto.webs.com ceva luata la reducere pe zumzi si le-am trimis fotografiile prin wetransfer.com. Dar mi-au gresit ordinea fotografiilor, putin dezamagit de asta,
    si am luat una si de la photogo.

    Defapt la photogo am facut-o eu singur cu aplicatia lor online care e o jucarie, efectiv iti face placere sa iti creezi singur albumul.

    Dintre toate fotocartile comandate calitativ vorbind photogo e cea mai buna.

    Eram curios sa vad ce se intampla cu fotografiile mele dupa ce le-am uploadat in aplicatie, si i-am contactat. Au zis ca fotografiile se pastreaza in album pana la 2 luni fiindca poate vreau sa il recomand sau sa refolosesc din fotografii intr-un album viitor, dar daca vreau sa le sterg de la ei de pe server pot sa sterg eu proiectul cu tot cu fotografii. Interesant.

    Asa ca nota
    Cewe – nota 9
    print-foto.webs nota 5
    photogo as zice 9.5

      (Citează)

  17. Bunā
    Am primit si eu albumul în 09.07.18 . Am vrut cadou pt. sot din 41 de fotografii am primit înt-un album de c….t 21 de fotografii farā cap si corp. Am reclamat situatia, mi sa spus ca nu e vina lor.
    Nu mai comandati oameni buni de la cewe
    sunt bani aruncati pe geam cu niste persoane…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus