un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu e nimeni raspunzator

8 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

O ştire de acum câteva zile spune, printre altele [Ştirile ProTV]:

Oficialii de la Enel transmit într-un comunicat că nu sunt răspunzători pentru întreruperile de curent din Mamaia. Potrivit lor, 30% din reţeaua electrică din zona nu a fost încă modernizată.

Clar, da? Ei nu sunt răspunzători. Doar emit facturi şi încasează lunar bani pe curentul electric livrat. Oficialii de la Enel n-au precizat şi cine e răspunzător pentru modernizarea reţelei, aşa că eu voi presupune că sunt tot ei. De altfel, pe site-ul oficial stă scris că Enel “este un jucător integrat care produce, distribuie şi vinde electricitate şi gaz.”

Nu că mi-ar păsa prea mult de sutele de hotelurile din Mamaia, care s-au pus cu mâna lor şi a primarilor în aglomeraţia urbană de acolo şi e normal să nu-i mai suporte reţelele de utilităţi, dar aşa, ca atitudine… mulţumim Enel!

    3 comentarii

  1. Eu zic ca intreruperea in Mamaia face parte din brandul de tara pe langa frunza.
    Si bulgarii au pe litoralul lor problema asta, adica noi suntem mai fraieri?

      (Citează)

  2. hai cu urmatoarea scumpire

      (Citează)

  3. O fi stand scris pe siteul lor asta, insa s-ar putea ca furnizarea sa fie despartita de distributie in realitate. Daca iau ca exemplu E.on moldova unde s-a “descentralizat” raspunderea de nu mai e nimeni responsabil pentru nimic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus