un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

What up cu Realitatea.net?

7 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Amrealitateanet înţeles că e criză and shit şi că Realitatea stă nasol cu banii şi datoriile, dar de ce metoda de a ieşi din ea pare a fi includerea de ştiri inutile şi de topuri ce nu-şi au locul pe un astfel de site?

Priviţi în dreapta screenshot-ul site-ului. Nici măcar nu e întreg, era prea lung. Site-ul are nu mai puţin de 8.514 pixeli pe verticală, adică vreo 10 ecrane pe care să faci scroll, plus sus meniuri care deschid alte şi alte ecrane. Prin comparaţie, site-ul internaţional CNN are 2.124 pixeli pe verticală. Varză CNN ăştia.

Altceva însă am subliniat în acel screenshot, articolele de umplutură: “Cele mai tari poze care nu au ce căuta în albumul de nuntă“, “Top 10 cele mai tari scene de sex între femei“, “10 motive pentru care dominaţia iPhone a luat sfârşit“, “Cele mai haioase eşecuri din CV-urile românilor” și “Top 10 cele mai ciudate mâncăruri din lume“. E ca şi cum redactorii Realitatea ar fi descoperit Digg, Reddit, Cracked şi Mashable într-o singură zi. Asta pe lângă “ştiri” despre cum arăta Megan Fox în clasa a 7-a, un câine-cârnat (?!?) care îşi aruncă singur mingiile şi Heather Locklear care a îmbătrânit foarte mult în ultimele luni.

Poate de asta e criza în atâtea domenii în ţara asta. Nu se mai concentrează nimeni pe făcut bine activitatea doar pe domeniul care i-a consacrat, ci toţi încearcă să se extindă și să ia câte un pic din toate, diluând însă calitatea pe toate fronturile.

    2 comentarii

  1. Sa vezi stirileprotv.ro si “n” alte cazuri de site-uri facute sa atraga traficul via google. Problema lor este ca au oameni angajati sa gandeasca, sa scrie si nu un translator. Or sa isi dea seama prea tarziu de “Cum trebuie”.

      (Citează)

    • Cu StirileProtv.ro chiar n-am nimic. Da, sunt plini si ei de stiri aiurea si de sex/pornografie. Dar macar fac bine si meseria de baza, adica au un search bun, au tag-uri la articole, au o Videoteca bine pusa la punct si pe care gasesti cam orice stire cauti in format video. N-au uitat sa faca si astea bine atunci cand au trecut la poze cu femei goale.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus