un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Imi plac SUV-urile mici

13 Aug 2010  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

6 comentarii

Mergând prin Spania am descoperit că pe acolo sunt foarte multe SUV-uri de mici dimensiuni. Astfel de maşini plac spaniolilor şi îi înţeleg de ce: vezi mai bine drumul, încap 5 persoane şi nişte bagaje, au dotări bune şi sunt şi practice prin consumul mai mic şi dimensiunea mai redusă decât a SUV-urilor gigantice de pe la noi.

Cred că am văzut doar două Audi Q7 în Spania şi câteva Porsche Cayenne. În schimb, maşini precum BMW X1, Ford Kuga sau Volkwagen Tiguan erau pe toate drumurile şi în toate oraşele. Îmi place ideea. Dacă voi avea timp cred că voi încerca să fac şi eu un drivetest cu ele, ca să văd chiar eu cum merg. În special mă interesează Ford Kuga, ca să rămân fidel mărcii.

    6 comentarii

  1. E bine sa te interesezi in amanunt daca vrei sa-ti cumperi un SUV, exista multe costuri pe care nu le vezi de la inceput, incepand de la intretinere si piese si pana la splatul masinii, care e mai scump. :)
    Soacra-mea are un SUV compact ieftin, Hyundai Tucson, de acum vreo 5-6 ani, cand a aparut modelul pe piata, si iti spun sigur ca mare diferenta pe zapada de exemplu nu o sa vezi, daca ai gume obisnuite. Garda mai mare e un avantaj pentru vizibilitate si gropi, dar platesti destul de mult pentru asta. Iar la Tucson portbagajul e muuult mai mic decat la S40-ul meu, aproape de jumate, deci…

      (Citează)

  2. Arata bine Ford Kuga, dar noul Nissan QASHQAI e la jumatate din pretul Kuga si cred ca e in acceasi clasa cu el. Mei mi se pare chiar mai aratos QASHQAI decat Kuga.

      (Citează)

  3. QASHQAI si Tiguan sunt masini de femei

    mai bine mergi pe X6 Radule :)

      (Citează)

  4. Kuga e singura masina Ford pe care as vrea sa o testez. In rest, nu sunt un fan al marcii :-)

      (Citează)

  5. @Dan: nu te tenteaza un RS? De care o fi el… :) Serios vorbind, am un articol pe teava cu un test gen Model T adus in zilele noastre, ahem, ahem, nu dezvalui mai multe…

      (Citează)

  6.   (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus