un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Exemple de prostie

13 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Prima e a statului român, care nu retrage militarii de la paza inutilă a unor monumente precum “flacăra eternă” şi îi obligă să stea în soarele de peste zi.

A doua e a celor care trec podul peste Dunăre. Ei sunt scandalizaţi că taxa de pod, până acum 10 lei, a fost crescută la 11 lei, deşi prin majorarea TVA-ului ar fi trebuit să ajungă “doar” la 10 lei şi 40 de bani. Cu alte cuvinte, oamenii care oricum dau zeci sau sute de lei pe benzină pentru a ajunge la mare sau la Bucureşti sunt ofticați de 60 de bani luaţi “abuziv” la trecerea podului.

    7 comentarii

  1. Pai dupa ce platesti rovinieta, accize pe carburant samd taxa aia e complet aiurea. Plus ca incurca traficul ca naiba. Si dupa ce ca au pus o taxa aberanta mai si fura la cantar.
    Iar flacara respectiva are si ea o simbolistica si probabil monumentul respectiv e obiectiv militar oricum si trebuie pazit. Si mie cel putin imi pare bine ca inca e.

      (Citează)

  2. Da, huooooooo. Ai dracu’ hoți. Huooooo. Să se pună domne’ pună taxa corectă de 10.40lei ca să se miște și mai repede angajații și șoferii căutând monezi.

      (Citează)

  3. Sunt convins ca s-ar face coada si la 30 de lei/trecere la Cernavoda si 10 lei la Giurgeni…

    Iar cei care cred ca de aia se gatuie traficul pe drumul spre mare, sa se uite cum se gatuie la iesirea de pe autostrada, spre Cernavoda, DUPA statia de taxare, cand se intra pe drumul national.

      (Citează)

  4. Dacă e să mergem pe principiul “ce caută acel militar acolo” sunt curios dacă garda de la Palatul Buckingham îşi are rostul…

    Cât despre taxa de pod la Cernavodă, pot spune cu mâna pe inimă că mi se pare o mare mare mare idioţenie şi că dacă aş avea o variantă ok de ocolit acel pod, fără să fie nevoie să fac mulţi km în plus, aş face-o fără nicio remuşcare. La fel ca şi fentatul intrării în Mamaia, altă lăbăreală inutilă!

      (Citează)

    • Garda de la Buckingham e un obiectiv turistic si o traditie care are deja sute de ani. Paza flacarii nu e. Nici in alte tari n-am vazut militari pazind prosteste locuri din astea.

        (Citează)

  5. mă îndoiesc de faptul că rolul lor acolo e acela de a păzi ceva ;)

      (Citează)

  6. http://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_of_the_Unknowns. E plina lumea de prosti. Si toti pazesc o flacara sau un monument. .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus