un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O surpriza pe autostrada Toledo – Cordoba

23 Jul 2010  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

2 comentarii

image

image

Undeva pe autostrada dintre Toledo si Cordoba, mergând spre sud, am avut o surpriză foarte plăcută în domeniul gastronomic.

Un restaurant banal, care nu promitea nimic special, s-a dovedit a fi unul de top pentru această regiune. Servire impecabilă, farfurii Villeroy & Bosh, racoare, mese mari si scaune foarte confortabile. Iar mâncarea a fost, din moment ce va povestesc asta, excelentă.

Gazpacho, supă rece de usturoi ( nu l-am simţit, foarte bună la gust di nu te deranjează apoi la stomac), apoi salată de langustine cărnoase pe bucăţi de avocado si cartofi, cu sos de legume, după care scoici fierte la care am băut si vin alb. Singurul meu regret e că n- am luat si desert.

Cam scump, dar bun. E restaurantul La Aguzadera, autovia de Andalucia, km 197’400 între Toledo si Cordoba, conform facturii.

Acum sunt in Sevilla, care pe seara mi s-a parut foarte frumos, si beau bere si astept o salata de ton la barul hotelului. E 23:30 si toate terasele, berariile si cafenelele din zona sunt pline ochi.

***

  2 comentarii

 1. Ma miram eu de ce nu mai scrii nimic la “TECH” (rubrica salvata la bookmarks).. esti in plimbari! Bravo, imi place blogul tau, felicitari! Si.. distractie placuta! Nu uita sa ne anunti cand te intorci :) A, si astept sa ne vestesti cand apare iGO pentru Desire..

    (Citează)

 2. Mmmm, gustos!
  Să știi că farfuriile Villeroy & Bosh nu înseamnă nimic. În schimb Villeroy & Boch, întradevăr sunt ceva.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus