un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O-LAN-DAAAAAAAA

7 Jul 2010  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Nu pot să spun cât de mult mă bucură prezența Olandei în finala Campionatului Mondial. Au fost, sunt şi probabil vor fi una dintre echipele mele preferate, alături de Italia. Şi dacă ultima s-a dus de mult acasă, iată că olandezii au tras tare şi mi-au făcut o mare bucurie. Sper să câştige în fața Spaniei sau a Germaniei pentru că merită şi ei un titlu mondial.

Îmi amintesc meciul acela de coşmar de la Euro 2000, când în faţa unei Italii rămase în 10 oameni, olandezii au avut două penalty-uri, le-au ratat pe ambele, apoi au fost eliminaţi la lovituri de departajare, după ce şi acolo au ratat încă vreo 3 lovituri. Acum vreau să reţin şi o finală de vis!

    5 comentarii

  1. Dintre toti cunoscutii mei, sunt singurul care a spus de la inceputul campionatului ca tin cu Olanda si ca sigur vor ajunge sus in acest turneu. Se pare ca si tu ai aceeasi preferinta.

    Sunt curios ce cota avea la casele de pariuri ca ajunge in finala, nu de alta dar Paraguay si Uruguay aveau cate 160 ca ajung in semifinale, deci ma gandesc ca o fi avut si Olanda vreo 80…

      (Citează)

  2. Finala este intre Olanda – Spania . Cupa revine in Europa.

      (Citează)

  3. Olanda o sa alerge dupa umbre in finala…

      (Citează)

  4. Si eu sper sa castige tot Olanda. Cred ca merita dupa atatea sferturi de finala pierdute din ghinion pur

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus