un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vai Germania, ce-ai facut?

8 Jul 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

2010-07-07 21.26.47Germania n-a jucat nimic în seara asta, spaniolii dominând clar jocul. Parcă nemţii s-ar fi irosit complet cu cele câte 4 goluri date Angliei şi Argentinei şi astăzi n-au mai putut. Asta e, Olanda vs Spania în finală şi, deşi ambele echipe merită trofeul, sper să-l ia Olanda.

Am văzut meciul în pubul The Legend de pe lângă Rosetti, la invitaţia SmartPoint şi BenQ, înconjurat de prieteni şi alimentat de bere nefiltrată, cârnăciori şi cartofi prăjiţi. Cel mai mult mi-a plăcut atmosfera de meci văzut între amici. Ştiu că proiectorul a fost BenQ pentru că mi s-a spus când am primit invitaţia, dar în rest acolo nu s-a pomenit nimic de branduri sau echipamente. Am fost doar un grup de oameni care au strigat la ratările spaniolilor, ne-am amuzat de comentariul TVR-ului şi am ciocnit beri în timpul meciului.

    2 comentarii

  1. eu am pariat pe Spania. simteam ceva, desi tare imi era frica sa nu faca germanii vreo surpriza.

      (Citează)

  2. Comentariul Cupei mondiale la TVR e jenant. Principalul mai e cum mai e, dar al doilea este ceva de groaza!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus