un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Apare un ROM neoficial pentru Desire cu Android 2.2 si Sense UI

7 Jul 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Veşti bune: cineva de pe forumul XDA-Developers se laudă că a ajuns în posesia unui ROM de teste pentru Android 2.2 care include şi interfaţa Sense UI. Aşa că lucrează la un ROM neoficial pe care speră să-l facă public în următoarele zile. Trebuie să ai root pe Desire ca să-l instalezi. Discuţia începe aici şi continuă pe multe pagini cu screenshoturi.

După ce apare, dacă se confirmă că e 2.2 cu Sense în engleză, cu totul funcţional, voi căuta şi eu informaţii despre cum să-l instalez. Altfel îl aştept pe cel oficial, care se pare că va apărea în luna august [Unwired View].

    6 comentarii

  1. Tot nu inteleg de ce nu iti rootezi telefoanele :)

      (Citează)

    • Nu vad un beneficiu pentru care sa merite efortul. Apps2SD nu-mi trebuie momentan. ROM-uri neoficiale abia acum am motiv sa instalez.

        (Citează)

  2. Nici eu nu vad nici un beneficiu REAL pentru a roota telefonul, inca. Pentru Android 2.2 as face chestia asta, daca as avea Sense.

      (Citează)

  3. Nu stiu de Desire.

    Insa daca pe Hero asteptam rom-ul oficial … pfff.

    Nu inteleg altceva: nu vedeti niciun beneficiu real pentru a roota. Dar ce downside la rootare vedeti? E o operatie care dureaza 5 minute (pentru ca booteaza greu prima oara), fara side effects …

      (Citează)

    • Nu pierd 5 minute :p

      Nu am nevoie de root, deci nu am motiv sa-l fac, chit ca e simplu si rapid. Teoretic pot aparea probleme cu ROM-urile oficiale, etc…

        (Citează)

  4. it iz here!
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=720294
    dar e beta (cica nu merge nu stiu ce exact la wallpapere si inca o chestie cu geolocalizarea)

    care se incumeta primu?

    [later edit]

    Sunt zeci de pagini de plangeri cu diferite probleme, unele mai mici, altele mai mari.. Eu mai astept.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus