un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finala

12 Jul 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Aş vrea să spun că m-a încântat finala Campionatului Mondial de Fotbal, dar un meci câştigat în ultimul minut al ultimei prelungiri, după un corner neacordat, nu mi se pare demn pentru finalul campionatului. Probabil că dacă aş fi ţinut cu Spania, nu m-al fi supărat, dar eu am fost fan al olandezilor şi nu mă deranjează atât de tare că au pierdut, cât felul în care au făcut-o. Nu degeaba la tenis se vrea o diferenţă de două puncte. Dacă bătea Spania cu 2-0 aş fi fost mai împăcat cu soarta Olandei.

Mă bucur pentru Iker Casillas, care adăugă titlul de campion mondial celui de campion european şi de câştigător al Ligii Campionilor. E într-un club select.

Priviţi imaginea de mai jos:

lovitura_500
Ce amator! Acum 4 ani Zidane aplica o astfel de lovitură cu capul. Asta înseamnă să fii profesionist!

lovitura_zidane

    4 comentarii

  1. Aia cu cornerul neacordar era cu o faza inainte.
    Olanda trebuia sa joace in 9 oameni inca din repriza intai fara cei 2 inchizatori, De Jong si Van Bommel…restul e cancan.

    Titlul European si Champions League il au si Puyol, Xavi si Iniesta, nu numai Casillias

      (Citează)

  2. da, da casilias juaca la real nu la ofticatii din barsa :D

      (Citează)

  3. In ultimii 5 ani, ofticatii aia de la “barsa” au luat 2 Champions League, inca 2 semi-finale jucate, 3 titluri in Primera, 1 Copa del Rey, 2 Super Cupe ale Spaniei, 1 Super Cupa Europei, 1 Campionat Mondial al Cluburilor si sa-ti mai zic ca 7 ofticati au fost titulari duminica?

      (Citează)

  4. Da, din pacate meciul a fost slab (multe meciuri au fost slabe), dar mai toata lumea (comentatori ma refer) au apreciat ca motivul principal al calitatii finalei a fost jocul cinic si dur al olandezilor.
    Nu poti “dansa” cu un adversar care se incapataneaza sa te calce pe picioare…
    Eu ma bucur ca au pierdut olandezii mai mult decat ca au castigat spaniolii. Asta pentru ca nu aveam preferinte clare intre cele doua inainte de meci, dar am fost dezamagit si dezgustat de anti-jocul olandei…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus