un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

The Last Airbender trailer

23 Jun 2010  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Pare interesant, s-ar zice că Night Shyamalan vrea să mai facă și filme bune…

Mai multe trailere pe YouTube. As vrea să citesc o carte în genul acesta.

    7 comentarii

  1. ca de obicei: ultimul din neamul lui, puteri speciale, destin, niste lupte tampite, un razboi, niste tipi rai care vor sa-l opreasca pe erou blablabla

      (Citează)

  2. si multe efecte speciale

      (Citează)

  3. e facut dupa un anime care are 3 parti . Practic actiunea se desfasoara intr-o lume unde sunt 4 popoare fiecare cu un control asuprea elementelor – foc / apa / aer / pamant . Ca sa fie un anumit echilibru mereu exista o singura persoana Avatarul care poate sa le foloseasca pe toate . Avatarul e ales pe rand dintre unul din popoarele respective si ultimul avatar a fost din neamul focolui dar din nefericire s-a intamplat ceva cu el . Astia din neamul focului au inceput cu 100 de ani inainte actiunii filmului sa atace celelalte popoare avand un niste Power Up de la o cometa care trecea si stiind ca era randul unuia din neamul aerului sa devina avatar i-au exterminat pe majoritatea

    In anime sunt 3 capitole mari cu vrea 12 episoade de fiecare unde Avatarul incearca sa invete de la diversi oameni cum sa foloseasca puterea respectivului element tot odata fugind de asasini trimisi de aia din neamult focului .

    Watch it here http://www.animefreak.tv/watch/avatar-last-airbender

      (Citează)

    • M-am uitat la primul episod. Cam simplist desenat, dar e amuzant. Filmul cred ca va fi mult mai bun, daca nu-l trag prea tare de par realizatorii.

        (Citează)

  4. Dap animeul e facut la comanda pt SUA daia e simplist desenat si cu un mesaj usor si simplu . Erou bun si pur la suflet parcurge un drum initiatic pentru a se maturiza etc …

    Nu e facut ca un anime mai complex unde personajele au un background mai bun si chiar poti sa le observi dezvoltarea .

    Totusi vreau si eu un film de la Holywood unde nu mai e un drum initiatic unde personaju nu isi descopera puterile si e un noob sa le foloseasca sau macar e atat de destept incat se prinde si el ca daca ai puterea vantului poti sa faci 50.000 de mii de chestii cu ea nu doar sa impingi lumea . Vreaun un badass mother fucker care bate 100 de oponenti odata , care daca bate din palme spage toate geamurile la un zgarie nor si ploua cu sticla etc.

    CE vreau e un film cu SUPERMAN UNDE NU EXISTA CACATUL ala de criptonita unde si Fane Ciubotarul poate sa se pise pe el . Vreau sa se bate cu sute de roboti / extraterestrii sa sparga un turn de metal in doua si sa joace baseball cu nave spatiale etc .

    Ps …. daca vreti un anime frumos cu personaje marfa si chiar o poveste interesanta uitati-va la Code Gears la ambele capitole are un mesaj asemanator cu cel din Watchmen desi nu seamana deloc cu el .

    link catre http://www.animefreak.tv/watch/code-geass-lelouch-rebellion-english-dubbed-online-free

      (Citează)

    • Pai ce vrei tu de fapt e un sequel. In primul film toti isi capata puterile, invata sa le foloseasca, etc. In al doilea le au direct, precum in Spider-man 2 sau Iron Man 2 (nu l-am vazut). Ca nu prea se fac filme in care super-eroii sa aiba puteri asa mari si sa le si foloseasca fara sa le pese de ceilalti e alta treaba… n-ar fi mesaj frumos.

      N-am inteles nici de ce Avatarul avea pe frunte o sageata de zici ca arata incotro e Ploiestiul, dar na… asa o fi stilul.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus