un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iGO pentru HTC Desire trebuie sa apara

24 Jun 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Pe 8 iunie firma care face iGO, Nav’n’go, declară că varianta pentru Android ce va suporta rezoluţia de 800 x 480 pixeli (de pe Desire, Legend şi altele mai noi) apare “in a few weeks”.

Dacă ne luăm după scara din Heroes of Might and Magic, “few” înseamnă între 1 şi 4 bucăți (ca în “bă ești nebun, ăsta are deja few de grifoni, când naiba i-a făcut?“), aşa că ar trebui să apară în iunie, hai să zicem sfârşitul lui iulie cu multă indulgenţă şi răbdare.

De observat că pe site-ul oficial iGO pentru Android nu se precizează nimic, dar pe Twitter se poate duce o comunicare mai informală şi aflăm astfel de detalii interesante.


@ralexdiv @Deniskinde iGO will be available on HTC Desire just in a few weeks, watch this space: we will let you know when we get there!12:13 PM Jun 8th via TweetDeck

    14 comentarii

  1. Banuiesc ca il si optimizeaza sa se miste bine, fata de motonav care are o mica latenta in utilizare…
    Bine, ala e optimizat pentru Motorola, desi Milestone are procesor mai slab decat Desire.
    Om vedea :)

      (Citează)

  2. Este cumva iGO Primo, sau e bazat pe iGO 8?

      (Citează)

    • Nu, Primo e pentru navigatoare cu Windows Mobile. Pentru Android se face iGO Amigo. E foarte bun, eu am fost multumit de el pe Hero. Nici nu se cumpara cu Motonav.

        (Citează)

  3. Incearca CoPilot-ul pe desire … am ramas uimit. Am incercat iGO myWay si e prost, prinde greu satelitii, in fine … am fost “fanboi” igo toata viata, si pe ultimul telefon (htc diamond), si pe restul care aveau gps. Acum am trecut pe copilot si nu ma mai inotrc la igo garantat. Totusi si asta are un dezavantaj major, si anume hartile nu se actualizeaza poate la fel de des. Centura Pitesti o are dar b-dul vasile Milea din Bucuresti nu, de exemplu. in fine … e mult mai bun zic eu. Vocile din pacate sunt aceleasi … :P eu il tin in engleza

      (Citează)

  4. Pai si cum poti avea incredere in asemenea soft? Eu n-as pleca din tara cu el instalat. :)

      (Citează)

    • Eu n-am avut nici o problema cu iGO pentru Android pe Hero, astept doar sa apara si pentru rezolutia de pe Desire.

        (Citează)

  5. A mai aparut ceva informatie despre IGO pt. Desire?

      (Citează)

  6. Va salut,

    IGO Amigo este o mare prostie in opinia mea… are foarte multe lipsuri…
    Sunt tare dezamagit.

    Nu arata detalii despre poi-uri pe wm, iar pe android nu ia poi-urile din userdata…
    Ca sa nu mai zic ca nu poti salva un poi calumea…

    Stupid.
    Treuie sa caut alt soft.

    Poate recomanda cineva un soft facut bine si functional? Sa-si merite banii!

      (Citează)

    • Mai bun ca asta? Pentru Romania? Ma indoiesc ca exista. POI-urile sunt varza pt ca nu are cine sa le introduca si mentina. Mai bine le-ar prelua din Google Maps sau poate chiar asta planuiesc pentru viitor.

        (Citează)

  7. Navigon a incercat cineva? L-am instalat eu dar nu as vrea sa fiu cobai total. Daca, in Bucuresti fiind, introduc o adresa din Timisoara, vreau sa ajung la Timisoara, nu la Belgrad.

      (Citează)

    • Conteaza doar cine a facut harta si cand. In Romania sunt putini care au harti bune (Top Map si SunCart imi vin in minte). Exista pe net si harti Tele Atlas sau altele pentru tara noastra si au doar 2-3 drumuri.

      Softul in sine, cat de usor e de utilizat sau cate optiuni are, mi se pare ceva secundar. Daca n-ai harta buna, degeaba e softul excelent.

        (Citează)

  8. Primele imprsi din partea cobaiului:

    Plus: Sensuri unice in Bucuresti, cateva POIuri de interes, alea-alea, destul de bunicel
    Minusuri: Lipsesc chestii neimportante de pe harta, cum ar fi orasul Navodari…

      (Citează)

  9. pe mobile-passion.org ultimele variante de harti, da trebuie sa sapi un pic dupa ele

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus