un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi beri

20 Jun 2010  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

bere_iunie_600

De la stânga la dreapta avem:

Super Bock – din asta bea primul ministru, bănuiesc. Văzută în Auchan Militari.

Tuborg Tropical – bere cu aromă de fructul pasiunii şi portocale, văzută tot în Auchan Militari. Acum o lună m-am decis să nu mai beau bere decât la ocazii super-speciale (a se citi “dacă e ultima băutura rămasă pe Pământ”), fiind sătul de gustul ei oarecum banal, de faptul că nu-mi mai plac băuturile gazoase şi pentru că transpir instant după o gură de bere, mai ales pe vremea asta călduroasă. Încep însă să cred că în curând mult mai mulţi vor renunţa la bere, având în vedere că se transformă într-o băutură pentru fătălăi, pussies şi domnişoare dornice să pară cool când ies la terasă cu colegii lor de clasa a 9-a, bând şi ele o bere, dar nu una normală, că aia e “amară şi naşpa”. Bere cu fructul pasiuni, auzi şi tu…

Mythos – bere din Grecia, adusă de ai mei. Pe asta am băut-o, în ciuda a ce ziceam mai sus. Asta veţi bea dacă mergeţi în concediu în Grecia şi aveţi noroc, e foarte bună.

    8 comentarii

  1. Tuborg tropical se cheama ca e bautura pentru muieri.

      (Citează)

  2. Mythos e o bere f. f. f. buna,e peste Heineken.In Grecia este o bere foarte populara…dar cam scumpa la terasa.

      (Citează)

  3. daca te-ai saturat de gustul banal al berii inseamna ca nu bei ce trebuie :) iti recomand sa incerci niste beri belgiene – nu Leffe :)) – Maredsous, La Chouffe, Brigand, etc…

      (Citează)

  4. Cand am vazut poza cu Mythos, am crezut ca ai cumparat-o din Romania. Din pacate, am citit textul de sub poza … Imi place foarte mult Mythos, e o bere foarte buna si nu ar fi rau daca am gasi-o si in magazinele de la noi

      (Citează)

  5. auzi, sticla de tuborg tropical e la 0.33 sau la 0.5L?

    Mersi.

      (Citează)

  6. E de 0,33 L din cate tin minte…

      (Citează)

  7. auliu. cum sa te lasi de bere?

      (Citează)

  8. Sunt de acord ca nu ai baut ce trebuie.incearca Paulaner este o bere nefiltrata,importata din Germania..berea de import in general nu se compara cu Tuborg sau altele facute la noi:)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus