un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Magazin Disney

22 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Nu la noi, din păcate, ci tot în Londra, pe Oxford Street. Aveau obiecte cu toate personajele Disney, de la ghiozdane şi tricouri şi până la jucării, căni, Lego şi cam tot ce îţi trece prin minte. Cred că dacă duci acolo un copil, nu mai iese decât cu bătaie. De remarcat şi întreaga gamă Hannah Montana, o manie pe care eu nu o înţeleg. E o fată… e drăguţă, mai şi cântă… dar de ce sunt toţi copiii (poate şi adolescenţii) aşa disperaţi după ea?

IMG_4267

Am înţeles că ar fi un magazin şi mai mare de jucării, undeva lângă Trafalgar Square, pe mai multe etaje, dar n-am ajuns în el. Acolo cică s-ar găsit jucării de toate tipurile şi mărimile, inclusiv avioane şi elicoptere radioghidate, după cum îmi spunea cineva.

IMG_4268

IMG_4269

IMG_4270

  4 comentarii

 1. sa amintim si magazinele national geographic, ferrari…

    (Citează)

 2. te iubesc miley cyrus

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus