un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Englezii pun pret mare pe legume

22 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Şi zic asta la propriu, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, făcută la unul din restaurantele cu autoservire de la expoziţia pe care am vizitat-o în Birmingham. Câteva bucăţele de ardei gras, ceapă şi nişte roşii, plus un sos – 2 lire sterline. Nu se vede prea bine în imagine, dar nici o bucată nu avea mai mult de 5 centimetri în lungime.

IMAG0284

***

  1 comentariu

 1. Din păcate aceeaşi situaţie şi în Germania. Multe chestii ieftine (în special dulciurile) dar când vine vorba de legume/fructe, parcă pocnesc preţurile. Kg de ardei nu găseşti sub 5-6 Euro, roşiile de la 3 euro/ kg, portocale 1 euro/bucata şi aşa mai departe…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus