un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Elefanti colorati prin oras

21 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Acum câţiva ani oraşele erau invadate de nişte vaci colorate, chiar dacă nu mai ştiu cu ce ocazie. Acum Londra era plină de elefănţei coloraţi şi aşezaţi în diverse poziţii. Nici acum nu ştiu cu ce ocazie. Am fotografiat câţiva. Îmi aduc aminte că am găsit chiar şi unul care era făcut din metal negru cu multe găurele în el, de zici că era un evantai spaniol.

  2 comentarii

 1. elephant parade! eu am prins-o in amsterdam… am fugarit elefantii prin oras, am pozat vreo 80 :D

    (Citează)

 2. o sa fie vanduti mai incolo intr-o licitatie pentru fonduri. fonduri destinate ajutarii elefantului asiatic, pe cale de disparitie.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus