un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Newsletter-urile eMag devin enervante

21 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Practica eMag de a-ţi analiza browsingul făcut la ei pe site şi categoriile de produse pe care le studiezi şi apoi de a-ţi trimite câte un newsletter cu promoţii din acea categorie devine tot mai enervantă. O fi ok pentru un vizitator ocazional, care intră doar când căuta o nouă placă video la calculator, dar pentru mine, ca “power user” şi utilizator de ProfitShare, e enervant.

newsltr1

Când a venit primul mail m-am gândit că asta îmi lipsea acum. N-am vrut să mă dezabonez atunci pentru că am așteptat să văd cât de dese ar fi astfel de mailuri. La al doilea mail venit, câteva zile mai târziu, am dat click pe dezabonare. Am ajuns pe un site bizar, whiteimage, white… ceva, bănuiesc că un serviciu de astfel de mailuri şi am fost anunţat că gata, sunt scos din listă, pot să deschid șampania.

După alte câteva zile am primit un alt mail, după o nouă sesiune de căutat prin aparate foto. Păi nu mă dezabonasem? Se pare că nu. Caut iar dezabonarea, găsesc un text “vă puteţi dezabona dând click aici“, fac click cu înverşunare pe link, ca la aparatele alea de poker de toată lumea dă cu putere în butoane, de zici că vrea să le rupă. Aşa am apăsat eu pe mouse. I-am făcut cucui. Degeaba, era doar un cuvânt albastru, fără nici un link sub el. Asta a fost cea mai tare fază, mi-am dat țeapă că e link. În continuare sunt abonat…

newsltr2

    4 comentarii

  1. Nici o saptamana fara emag! pare sa fie deviza ta. Eu inteleg ca le faci reclama, dar incepe sa devina de-a dreptul plictisitor sa tot pomenesti de ei.

      (Citează)

    • O mare parte a acestui blog este despre tipul de produse pe care le vinde eMag-ul, plus ca eu de acolo cumpar si deci vei tot auzi despre ei, si bune si rele.

      In particular acest post nu cred ca poate fi considerat publicitate.

      De asemenea, titlul si tag-urile te pot ajuta sa sari peste subiectele care nu te intereseaza.

        (Citează)

  2. pai, daca dezabonarea nu merge, ramane in continuare deschisa optiunea de a baga adresa lor de mail la spamm.

      (Citează)

    • Problema e ca vin de pe o adresa de email de pe care vin si lucruri utile, poate alte newsletter-uri saptamanale, care sunt bune, sau informatii despre comenzi. Mai simplu ar fi sa fac un filtru care sa le marcheze ca fiind citite, dar dezabonarea ar trebui sa functioneze.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus