un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai citite posturi in saptamana 16-22 mai

24 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

 1. Blonda
 2. Ce soft am instalat pe HTC Desire.
 3. Live blogging de la Romanian Developers Day
 4. Am atins un Sony Ericsson XPERIA X10
 5. Cel mai mare burger pe care l-am mâncat vreodată

Duminica trecută n-am făcut un astfel de post, deoarece tocmai mă întorsesem din Anglia şi blogul fusese mai în concediu aşa. Acum însă am revenit. Cred că este pentru prima oară când o fotografie ocupă primul loc în clasament… ca să vezi ce putere au blondele. Pe locul trei este și primul meu live-blogging, iar ultimele două posturi sunt amintiri din Anglia (mi se face mereu foame când revăd acel burger).

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus